Welkom op de Wedren!

Kom jij een reportage maken van de 4Daagse? De communicatiemedewerkers van Stichting DE 4DAAGSE ondersteunen je graag! Op de eerste verdieping van het 4Daagsepaviljoen van Albron, centraal gelegen op start- en finishlocatie de Wedren, wordt een perscentrum ingericht. Geaccrediteerde mediavertegenwoordigers kunnen in het perscentrum gebruik maken van gratis WiFi. Meer info over de openingstijden vind je op onze site.

Hoe kom ik in Nijmegen?

Tijdens de 4Daagse bezoeken duizenden wandelaars, toeschouwers en feestvierders de stad Nijmegen. Deze grote toeloop van mensen heeft gevolgen voor de bereikbaarheid van de stad. Bereid je goed voor! Check de pagina Vervoer voor meer info over algemene vervoers- en parkeermogelijkheden tijdens de 4Daagse.

Geaccrediteerde media kunnen toegang aanvragen tot aan het parcours. Heb je reeds een persaccreditatie aangevraagd en wil je toegang tot aan het parcours? Stuur dan per mail een aanvraag naar communicatie@4daagse.nl en vermeld daarbij de naam van het medium en het aantal benodigde ontheffingen.

Aftellen tot de 106ᵈᵉ editie van de 4Daagse