Kom lachend de 4Daagse door: boek een massage!

Tijdens de 4Daagse zijn ook dit jaar weer zo'n 125 sportmasseurs van het (NGS) Nederlands Genootschap voor Sportmassage aanwezig op de Wedren (Julianapark) om jou als deelnemer te voorzien van een massage. Het doel van de massage is dat je snel herstelt van je inspanning en de volgende dag weer fit aan de start verschijnt.

Je kunt nu al een massagekaart aanschaffen zodat je tijdens de 4Daagse verzekert bent van een massage na afloop van de wandeldag.

Een sportmassage stimuleert vermoeide spieren en zorgt voor een goede doorbloeding. Je herstelt sneller. Vocht en afvalstoffen worden afgevoerd, je spieren voelen weer soepel aan. Zo sta je elke dag weer fris aan de start.

Hoe gaat het in zijn werk?

• Ga naar www.voorbereidingvierdaagse.nl.
• Je kunt kiezen uit een massagekaart voor één dag, een driedaagse massagekaart (voor massages op dinsdag, woensdag en donderdag) of een vierdaagse massagekaart (alle wandeldagen).
• Tijdens de 4Daagse meldt je je bij onze kassa in het Julianapark en krijg je van ons een nummer voor de wachtrij. Tijdens piekmomenten (tussen 14.00 - 17.00 uur) kan de wachttijd helaas oplopen tot zo’n 2 uur. Houd hier rekening mee.
• Je kunt tijdens de aanschaf van de massagekaart kiezen om je te laten masseren tussen 18 en 21 uur. Je geeft dit aan bij het boeken. Voordeel is dat je maar even hoeft te wachten voordat je kunt genieten van een massage.
• Kies je geen tijd dan kun je je bij ons melden tussen 10.00 en 18.00 uur voor een massage.

De massages worden uitgevoerd door masseurs van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS).

Massagekaart kopen

• Dit kan vooraf via www.voorbereidingvierdaagse.nl.
• Of op maandag 18 juli bij het Julianapark-Zuid aan de kant van de Van Gentstraat van 14.00 tot 17.00 uur.
Let op: dit is zolang de voorraad strekt. De online voorverkoop gaat hard!

Nieuw: elastisch tapen

Nieuw dit jaar is dat wij op maandag 18 juli deelnemers aan de 4Daagse kunnen voorzien van een elastische tape. Door de elastische tape aan te brengen op de spieren of gewrichten in uitgerekte positie wordt de natuurlijke beweging niet beperkt. Door de rekbaarheid past de elastische tape zich eenvoudig aan bij iedere natuurlijke beweging. Dit zorgt ervoor dat je geen beperkingen ervaart bij het bewegen. Hierdoor herstel je sneller van blessures en pijnklachten.

Via de website kun je een tapekaart voor 18 juli aanschaffen.

Waarom een massage boeken bij een NGS-masseur?

Je wordt geadviseerd om alleen gebruik te maken van de massages van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage. NGS-masseurs® zijn herkenbaar aan hun badge en kleding met het NGS-logo. Bovendien kunnen NGS-masseurs® zich identificeren. Vraag hen indien je twijfelt altijd naar hun NGS-licentie. Om deze licentie geldig te houden moet een masseur zich blijven scholen. Om er zeker van te zijn dat de NGS-masseur een diploma heeft behaald en zich via bijscholingen up-to-date houdt van de laatste trends en ontwikkelingen bezoek je een NGS-masseur met een geldige licentie.

Stichting DE 4DAAGSE en de betrokken medische autoriteiten ontraden je gebruik te maken van medische- en verzorgende diensten die op de openbare weg aangeboden worden. We kunnen niet garanderen dat deze diensten een vergunning hebben gekregen van de betrokken gemeenten, danwel de juiste specialistische verzorging kunnen bieden.

On-demand Webinar: Optimaal voorbereid aan de start van de 4Daagse.

Om jouw elke dag fit over die finish te krijgen heeft het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS) het webinar ‘Optimaal voorbereid aan de start van de Nijmeegse Vierdaagse’ georganiseerd. Tijdens dit webinar krijg je tips over een zo optimaal mogelijke voorbereiding, maar ook hoe je het beste kunt herstellen tijdens de 4Daagse. Je leert hoe je jouw lichaam een handje kunt helpen bij het herstelproces.

Investering: € 9,50 (na aanschaf heb je 30 dagen de tijd om het webinar te bekijken).

Wist je dat?!

  • Een massage je slaap verbetert?
  • Je staat de volgende dag dus weer uitgerust aan de start!
  • Een massage je humeur verbetert? Fluitend loop je de 4Daagse uit!
  • Een massage zorgt voor een betere weerstand.

Aftellen tot de 105ᵈᵉ editie van de 4Daagse