Weg spierpijn

De masseurs van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS) staan tijdens de 4Daagse voor je klaar op de Wedren en de medische verzorgingsposten langs de route. Een sportmassage stimuleert vermoeide spieren en zorgt voor een goede doorbloeding. Je herstelt sneller. Vocht en afvalstoffen worden afgevoerd, je spieren voelen weer soepel aan. Zo sta je elke dag weer fris aan de start!

Massagekaarten

Uiterlijk half april kun je via www.voorbereidingvierdaagse.nl in de voorverkoop een massagekaart aanschaffen voor één of meerde dagen. Heb je nu al vragen neem dan contact op met het NGS via vierdaagse@ngsmassage.nl.

Masseur in de buurt

Nu al profiteren van de voordelen van een massage? Kijk dan op www.vindeenmasseur.nl voor een masseur met een NGS-licentie bij jou in de buurt.

On-demand Webinar: Optimaal voorbereid aan de start van de 4Daagse.

Om jouw elke dag fit over die finish te krijgen heeft het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS) het webinar ‘Optimaal voorbereid aan de start van de Nijmeegse Vierdaagse’ georganiseerd. Tijdens dit webinar krijg je tips over een zo optimaal mogelijke voorbereiding, maar ook hoe je het beste kunt herstellen tijdens de 4Daagse. Je leert hoe je jouw lichaam een handje kunt helpen bij het herstelproces.

Investering: € 9,50 (na aanschaf heb je 30 dagen de tijd om het webinar te bekijken).

Herkenbaar

Je wordt geadviseerd om alleen gebruik te maken van de sportverzorging van het NGS. NGS-masseurs® zijn herkenbaar aan hun badges met het NGS-logo. Bovendien kunnen NGS-masseurs® zich identificeren. Vraag hen indien je twijfelt altijd naar hun licentie. Stichting DE 4DAAGSE en de betrokken medische autoriteiten ontraden je gebruik te maken van medische- en verzorgende diensten die op de openbare weg aangeboden worden. We kunnen niet garanderen dat deze diensten een vergunning hebben gekregen van de betrokken gemeenten, danwel de juiste specialistische verzorging kunnen bieden.

Wist je dat?!

  • Een massage je slaap verbetert?
  • Je staat de volgende dag dus weer uitgerust aan de start!
  • Een massage je humeur verbetert? Fluitend loop je de Vierdaagse uit!
  • Een massage zorgt voor een betere weerstand.

Aftellen tot de 104ᵈᵉ editie van de 4Daagse