Accreditatie

Mediavertegenwoordigers kunnen voorafgaand aan de 4Daagse online accreditatie aanvragen. Met een accreditatie krijg je onder meer toegang tot het perscentrum op start- en finishterrein de Wedren, ontvang je als eerste onze persberichten en kunnen we je in contact brengen met onze 'bijzondere deelnemers'. Zodra meer bekend is het aanvragen van een accreditatie in 2023 vind je alle informatie op deze pagina.

Meer info

  • De naam van de organisatie is ‘Stichting DE 4DAAGSE’.
  • Het evenement heet in 2022 'de 104de 4Daagse' en in zijn algemeenheid 'de 4Daagse' of ‘4Daagse Nijmegen’.
  • Op social media hanteren wij de hasthags #4d22, #4daagse en #4daysmarches.

Uitgebreide statistieken over de 104de 4Daagse worden in de week na de 4Daagse gepubliceerd. Op de pagina De 4Daagse in cijfers vind je naast fun facts ook uitgebreide statistieken van vorige edities.

Uitgebreide informatie over de geschiedenis van de 4Daagse en links naar interessante websites met archiefmateriaal kun je vinden op de pagina Historie.

Sinds 2016 wordt jaarlijks door de Dienst Communicatie een aantal deelnemers aangemerkt als 'extra bijzonder'. Omdat ze jong zijn, of oud, of al heel vaak de 4Daagse hebben gelopen. Omdat ze een bijzonder verhaal te vertellen hebben of omdat zij een extra prestatie leveren, bovenop de sportieve prestatie die de 4Daagse al is. Download de selectie bijzondere deelnemers hier. Alle bijzondere deelnemers hebben aangegeven prijs te stellen op contact met de media. Op aanvraag worden contactgegevens verstrekt aan geaccrediteerde persvertegenwoordigers.

Ben je een persvertegenwoordiger? Onze communicatiemedewerkers zijn te bereiken via communicatie@4daagse.nl.

Aftellen tot de 105ᵈᵉ editie van de 4Daagse