Accreditatie

Mediavertegenwoordigers kunnen voorafgaand aan de 4Daagse online accreditatie aanvragen. Met een accreditatie krijg je onder meer toegang tot het perscentrum op start- en finishterrein de Wedren, ontvang je als eerste onze persberichten en kunnen we je in contact brengen met onze 'bijzondere deelnemers'.

Als je een ontvangstbevestiging van ons hebt gekregen, dan kun je daarmee je persaccreditatie ophalen. Dit kan na afloop van de persconferentie op donderdag 7 juli om 14.00 uur in het Stadhuis van Nijmegen óf van zondag 17 juli t/m vrijdag 22 juli in het perscentrum op de Wedren.

Let op: accreditaties die zijn aangevraagd tot en met dinsdag 28 juni 17.00 uur liggen klaar bij de persconferentie. Alle accreditaties die later zijn aangevraagd moeten opgehaald worden bij het perscentrum op de Wedren.

Accreditatie aanvragen

• Bekijk voor het aanvragen van je accreditatie eerst de spelregels die horen bij een aanvraag bij Stichting DE 4DAAGSE.
• Als je voldoet aan de voorwaarden, kan je via deze link accreditatie aanvragen voor de 104de 4Daagse.
• Voor meer informatie over het aanvragen van een accreditatie kun je terecht bij de afdeling Communicatie via communicatie@4daagse.nl.
• Mediavertegenwoordigers die verslag willen doen van de Vierdaagsefeesten moeten accreditatie aanvragen bij de Stichting Vierdaagsefeesten.

Persconferentie

De besturen van Stichting DE 4DAAGSE, Stichting Vierdaagsefeesten en het gemeentebestuur van gemeente Nijmegen organiseren op donderdag 7 juli een gezamenlijke persconferentie. Deze vindt plaats in de raadzaal van het Stadhuis van gemeente Nijmegen om 14.00 uur. Ontvangst vanaf 13.30 uur. Adres: Korte Nieuwstraat 6, 6511 PP Nijmegen. Een uitnodiging voor deze persconferentie ontvang je via de Vierdaagsefeesten.

Meer info

  • De naam van de organisatie is ‘Stichting DE 4DAAGSE’.
  • Het evenement heet in 2022 'de 104de 4Daagse' en in zijn algemeenheid 'de 4Daagse' of ‘4Daagse Nijmegen’.
  • Op social media hanteren wij de hasthags #4d22, #4daagse en #4daysmarches.

Uitgebreide statistieken over de 104de 4Daagse worden in de week na de 4Daagse gepubliceerd. Op de pagina De 4Daagse in cijfers vind je naast fun facts ook uitgebreide statistieken van vorige edities.

Uitgebreide informatie over de geschiedenis van de 4Daagse en links naar interessante websites met archiefmateriaal kun je vinden op de pagina Historie.

Sinds 2016 wordt jaarlijks door de Dienst Communicatie een aantal deelnemers aangemerkt als 'extra bijzonder'. Omdat ze jong zijn, of oud, of al heel vaak de 4Daagse hebben gelopen. Omdat ze een bijzonder verhaal te vertellen hebben of omdat zij een extra prestatie leveren, bovenop de sportieve prestatie die de 4Daagse al is. Download de selectie bijzondere deelnemers hier. Alle bijzondere deelnemers hebben aangegeven prijs te stellen op contact met de media. Op aanvraag worden contactgegevens verstrekt aan geaccrediteerde persvertegenwoordigers.

Ben je een persvertegenwoordiger? Onze communicatiemedewerkers zijn te bereiken via communicatie@4daagse.nl.

Aftellen tot de 105ᵈᵉ editie van de 4Daagse