Dank aan onze sponsoren

Onze sponsoren voegen stuk voor stuk iets toe aan de 4Daagse. Ze hebben allemaal een raakvlak met ons evenement. 

Bijvoorbeeld onze hoofdsponsor LOWA, producent van wandelschoenen. Of Albron, cateraar van gezonde voeding op de Wedren. En Bauerfeind verlicht jouw wandelprestatie met hun gezondheidsproducten. Al onze sponsoren dragen direct of indirect iets bij. Dat is ook onze voorwaarde om sponsor te worden.

Ook sponsor worden?

Wij maken bijna altijd meerjarenafspraken met sponsoren. Dat zorgt voor continuïteit én kwaliteit van ons wandelevenement. Onze sponsoren vullen elkaar aan. Soms hebben we ruimte voor een nieuwe sponsor. Voorwaarde is altijd dat de sponsor een duidelijke toegevoegde waarde heeft voor ons wandelevenement en het wandelplezier van onze deelnemers. We toetsen of er een match is tussen bedrijf/product en de 4Daagse. Voor iedere nieuwe sponsor maken we een pakket op maat. Meer weten? Neem dan contact op met onze sponsorcoördinator.

Meer info

De 4Daagse is een bijzonder evenement. Niet alleen vanwege de enorme populariteit bij wandelaars en het publiek. Of door het feit dat vrijwel de hele organisatie wordt gerund door vrijwilligers. Maar vooral ook doordat de 4Daagse als een van de weinige grote evenementen niet afhankelijk is van sponsoren. Daarmee is de organisatie veel minder kwetsbaar en zal het doorgaan van het evenement in ieder geval niet afhangen van een sponsor meer of minder.

Er zijn een aantal redenen waarom de 4Daagse toch actief bezig is om sponsoren aan het evenement te verbinden. Door de bijdragen van sponsoren kunnen wij de wandelaars, direct of indirect, extra services bieden. Je moet daarbij o.a. denken aan de goede faciliteiten op het start- en finishterrein, de medische verzorging en de sanitaire voorzieningen onderweg. Daarnaast willen wij het inschrijfgeld op een aanvaardbaar - relatief laag - niveau houden. Het inschrijfgeld mag wat ons betreft geen drempel zijn om ja dan nee mee te doen aan de 4Daagse.

Wij hebben vooral sponsoren die iets extra’s aan ons de 4Daagse toevoegen. De sponsoren hebben meestal een duidelijke link met ons evenement en wij zien hen dan ook nadrukkelijk meer als partner van onze organisatie dan als ‘adverteerder’ die ruimte bij ons koopt om zijn producten en diensten aan te prijzen. Voorbeelden zijn o.a. hoofdsponsor LOWA als producent van wandelschoenen, Albron voor de catering en de gezondheidsproducten van o.a. Bauerfeind. 

Als aanvulling op de sponsoren zijn er op selectieve basis mogelijkheden voor commerciële activiteiten via advertenties, deelname aan een goodiebag of aan de promoparade voorafgaand aan de intocht op de vrijdag.

Informeer naar de mogelijkheden via de button. 

Aftellen tot de 106ᵈᵉ editie van de 4Daagse