Op je fiets naar de start

Tijdens de 4Daagse is Nijmegen prima bereikbaar met de fiets! Kom je met de fiets naar de start, dan kun je dichtbij start- en finishterrein de Wedren je fiets parkeren in diverse fietsenstallingen die ter gelegenheid van de 4Daagse zullen worden ingericht. Met behulp van de bewegwijzering zijn de fietsenstallingen gemakkelijk te vinden. Het gebruik van de fietsenstallingen is voor eigen risico. 

Gratis fietsenstalling nabij de Wedren

Je kunt je fiets op drie plekken rondom de Wedren stallen.

 • Bijleveldsingel - ongeveer 1000 plaatsen
  Aan de kant van het Karel de Grote College
 • Oranjesingel - ongeveer 750 plaatsen
  Aan de stadskant 
 • Oude politiekantoor - ongeveer 4000 plaatsen
  Aan de Coehoornstraat nr. 7
 • LET OP: de Coehoornstraat nr. 7 is alleen toegankelijk voor de deelnemers van de 4Daagse. Toegangscontrole en toegang alleen op vertoon van je polsband.
 • Sportterrein aan de Fagelstraat - ongeveer 9500 plaatsen
  LET OP: de Fagelstraat is alleen toegankelijk voor de deelnemers van de 4Daagse. Toegangscontrole en toegang alleen op vertoon van je polsband.

In verband met de overlast voor de buurt én in verband met de bereikbaarheid van de Wedren mogen er geen fietsen buiten de stallingen geparkeerd worden. Je loopt dan het risico dat je fiets verwijderd wordt.

Meer info

Ben je van plan om voor deze week een fiets te huren? Wacht niet tot het laatste moment, want het aantal beschikbare fietsen is beperkt. Vlakbij Station Nijmegen kun je gebruik maken van de diensten van de NS (OV-fiets) en GoAbout. Aan de Waalkade vind je Nijmegen Actief. Voor meer info over het huren van fietsen in Nijmegen, klik hier.

Aftellen tot de 106ᵈᵉ editie van de 4Daagse