Op je fiets naar de start

Tijdens de 4Daagse is Nijmegen prima bereikbaar met de fiets! Kom je met de fiets naar de start, dan kun je dichtbij start- en finishterrein de Wedren je fiets parkeren in diverse fietsenstallingen die ter gelegenheid van de 4Daagse zullen worden ingericht. Met behulp van de bewegwijzering zijn de fietsenstallingen gemakkelijk te vinden. Het gebruik van de fietsenstallingen is voor eigen risico. Meer informatie over de fietsenstallingen vind je vanaf juni op deze pagina.

In verband met de overlast voor de buurt én in verband met de bereikbaarheid van de Wedren mogen er geen fietsen buiten de stallingen geparkeerd worden. Je loopt dan het risico dat je fiets verwijderd wordt.

Meer info

Ben je van plan om voor deze week een fiets te huren? Wacht niet tot het laatste moment, want het aantal beschikbare fietsen is beperkt. Vlakbij Station Nijmegen kun je gebruik maken van de diensten van de NS (OV-fiets) en GoAbout. Aan de Waalkade vind je Nijmegen Actief. Voor meer info over het huren van fietsen in Nijmegen, klik hier.

Aftellen tot de 104ᵈᵉ editie van de 4Daagse