De aanmelddagen

Doe jij mee aan de 105de 4Daagse in 2023? Dan verwachten we je op zondag 16 of maandag 17 op jouw startlocatie. Bij het registratiebureau wordt je inschrijving geactiveerd en je krijgt van onze vrijwilligers alles wat je nodig hebt om van start te gaan.

Wat moet ik meenemen?

  • Bij je aanmelding laat je je ticket (geprint op papier of gedownload op je smartphone) scannen. Zonder ticket kan je inschrijving niet geactiveerd worden. Let op: als je een wijziging hebt gemaakt in je inschrijving (bijvoorbeeld je afstand) dan wordt ook je ticket gewijzigd. Neem het meest recente ticket mee. Je vindt je ticket (pdf) in Mijn 4Daagse.
  • Daarnaast moet je een geldig legitimatiebewijs laten zien. Met een 'legitimatiebewijs' wordt een officieel pasje of document bedoeld waarop je foto en persoonsgegevens vermeld staan, bijvoorbeeld je paspoort, identiteitskaart of rijbewijs.
  • Iedere individuele deelnemer moet zich persoonlijk melden bij het registratiebureau; het is niet mogelijk iemand te machtigen om je aanmelding te realiseren.

Kom op tijd

We adviseren alle deelnemers voldoende rekening te houden met de verkeersdrukte in en om Nijmegen en zo te voorkomen dat je na sluitingstijd van de registratiebureaus op de Wedren aankomt. De registratiebureaus zijn op zondag 16 juli open van 13.00 tot 17.00 uur en op maandag 17 juli van 10.00 tot 17.00 uur. Heb je je niet gemeld binnen de aangegeven tijden, dan kun je niet deelnemen aan de 4Daagse.

Plattegrond Wedren

Op de plattegrond* van de Wedren zie je precies waar je kunt aanmelden.  

* Dit is de plattegrond van 2022.

Meer info

Individuele deelnemers met startlocatie de Wedren

Als jouw startlocatie de Wedren is, meld je je persoonlijk aan op zondag 16 juli tussen 13.00 en 17.00 uur of op maandag 17 juli tussen 10.00 en 17.00 uur. In Julianapark Noord, direct naast de Wedren, vind je meerdere registratiebureaus voor de 30 en 40km.

Registratiebureaus voor de 50km bevinden zich in Julianapark Oost. Je kan je aanmelden bij een van de bureaus behorende bij de afstand waarvoor jij staat ingeschreven, bijvoorbeeld het bureau waar de kortste rij staat. Op vertoon van je ticket krijg je hier de polsband en de controlekaart uitgereikt.

Om onderscheid te maken tussen de twee startgroepen voor de 30 en de 40 zijn zowel de bureaus van de 30km als de 40km in twee groepen verdeeld. Het verschil tussen deze bureaus wordt zichtbaar gemaakt door gebruik te maken van twee pictogrammen. De 30km en de 40km worden beide opgesplitst in ‘Gladiool’ en ‘Wandelschoen’. Op je ticket zie je bij welke groep je ingedeeld bent en waar je je op de aanmelddagen dient te melden.

Militaire deelnemers met startlocatie Heumensoord

Deelnemers met startlocatie Heumensoord melden zich bij het registratiebureau op Kamp Heumensoord (Scheidingsweg Nijmegen). Het ticket is je eerste toegangsbewijs tot het kamp. Zonder ticket heb je geen toegang. Buitenlandse militairen met startlocatie Heumensoord kunnen zich op zondag tussen 13.00 en 17.00 uur of maandag tussen 10.00 en 17.00 uur aanmelden. Nederlandse militairen melden zich op maandag tussen 10.00 en 17.00 uur.

Groepen en detachementen

Doe jij mee aan de 4Daagse in een burgergroep of detachement? Dan hoef je je niet zelf aan te melden. De groepsleider of detachementscommandant doet dit voor je. Hij of zij zorgt ervoor dat hij bij aanmelding beschikt over een fotokopie van een identiteitsbewijs van alle groepsleden. Deze laat hij zien bij het registratiebureau, samen met het ticket van de groepsinschrijving.

Aftellen tot de 105ᵈᵉ editie van de 4Daagse