De dag van Cuijk

De vierde wandeldag brengt je naar de Via Gladiola. ’s Morgens loop je door een fraai vennengebied. Geniet van de rust, want direct in Cuijk is het één groot feest. Je oversteek over de Maas is een bijzondere. Militairen leggen een pontonbrug voor je aan. Eenmaal aan de overkant neemt bij iedere stap de spanning toe. De Via Gladiola wacht op je…

Bekijk je deze route liever in Google Maps?
Klik hier.

Of download de route als pdf.

Via Gladiola

Bomvolle tribunes, rijen dik feestend publiek, overal dj’s, orkestjes en blaaskappelen en tienduizenden blije lopers met een gladiool in de hand. De kilometerslange Via Gladiola is één groot feest en jij bent het middelpunt. Op de Via Gladiola word je gedragen door honderdduizend toeschouwers. Je vergeet je blaren, je spierpijn en hoe je soms hebt afgezien. Nog even en het 4Daagsekruisje is van jou!

Drie provincies

Je wandelt door de prachtige Hatertse en Overasseltse Vennen richting de uiterwaarden van de Maas. De rivier geeft je prachtige vergezichten over de fraaie Kraaijenbergse Plassen. Loop je de 50? Dan doe je drie provincies aan: Gelderland, Brabant en Limburg. Onderweg kom je door de levendige dorpjes Linden, Mook, Molenhoek en Malden. Net als in Cuijk krijg je er een voorproefje van de intocht straks.

De finish

Jij hebt het gehaald! Meld je voor de laatste keer af en ontvang je 4Daagsekruis of jaarcijfer. Je hebt ‘m verdiend! Geniet van het moment. Het feest op de Wedren is vandaag alleen voor wandelaars. Wil je vrienden of familie ontmoeten? Spreek dan of op de Meet & Greet naast de Wedren. Gefeliciteerd met deze fantastische prestatie!

Aftellen tot de 106ᵈᵉ editie van de 4Daagse