Lokaal samenwerken

In de derde week van juli nemen wandelaars, toeschouwers en feestvierders de stad volledig over. Gewild of ongewild komt iedere Nijmegenaar op de een of andere manier wel met de 4Daagse in aanraking. Om alles goed te laten verlopen werken wij samen met verschillende lokale partners.

Buurtplatform Wedren-Julianapark

Omwonenden van start-finishterrein de Wedren kunnen zich bij vragen over bijvoorbeeld de bereikbaarheid van hun buurt of meldingen van overlast wenden tot het buurtplatform Wedren-Julianapark. Deze actieve buurtvereniging onderhoudt nauwe contacten met de organisatie van de 4Daagse. Zo zorgen we er samen voor dat niet alleen de deelnemers, maar ook de buurtbewoners een fantastische week hebben.

Stichting Vierdaagsefeesten

Rondom de 4Daagse vinden de Vierdaagsefeesten plaats: vanaf zaterdag kun je zeven dag lang genieten van ruim 1000 optredens. Je vindt ze op 40 verschillende podia, in de stad, aan de kade, in het park en op het strand. Er is voor ieder wat wils, of je nu van pop, klassiek, rock, techno of jazz houdt. De Vierdaagsefeesten worden georganiseerd door Stichting Vierdaagsefeesten.

Aftellen tot de 106ᵈᵉ editie van de 4Daagse