Tot hoe laat kan ik finishen?

Aan het eind van iedere wandeldag meld je je af voor een bepaalde tijd. Dit doe je door je polsband te laten scannen bij één van de registratiebureaus op het start- en finishterrein. Bij het afmelden ontvang je je controlekaart voor de volgende dag. Behalve op vrijdag, want dan wordt na het afmelden jouw welverdiende beloning overhandigd! Als er meer bekend is over de afmeldprocedure voor de 106de 4Daagse, dan vind je daarover alle informatie op deze pagina.

Digitale registratie

Bij je aanmelding op zondag of maandag ontvang je van ons een polsband. Deze wordt elke wandeldag bij het afmelden gescand. Zo wordt geregistreerd of jij bent gefinisht.

Plattegrond van de Wedren

Op de plattegrond* van de Wedren zie je precies waar op het start-finishterrein je terecht kunt. 

* Dit is de plattegrond van 2023.

Meer info

Je polsband is onmisbaar tijdens de 4Daagse. De barcode is 's ochtends nodig bij de start en 's middags bij de finish. De bedrukking op de polsband moet voor de scanners goed leesbaar zijn. Als je twijfels hebt over de bedrukking op je polsband of de polsband is kapot, ga dan naar de Servicedesk (geopend van 03.30-17.00 uur) op de Wedren. Daar word je - na controle van je gegevens - voorzien van een nieuwe polsband.

Als je startlocatie Heumensoord is, kun je je bij problemen met je polsband melden bij de medewerkers van de startploeg. Je ontvangt dan tijdelijk een vervangende polsband. Aan het einde van de wandeldag moet je je melden bij de Servicedesk op Heumensoord waar je - na controle van je gegevens - een nieuwe polsband ontvangt.

Aftellen tot de 106ᵈᵉ editie van de 4Daagse