Een goede voorbereiding is het halve werk

Wil jij straks volop genieten van vier dagen lang sportief wandelen? Van de muziek, van het feest en van de honderdduizenden toeschouwers die jou binnenhalen op de Via Gladiola? Zorg dan dat je goed getraind aan de start verschijnt. Je geniet dan zoveel meer onderweg. Vergeet niet: de 4Daagse is een wandelprestatietocht. Zorg dus goed voor jezelf en begin op tijd met alle voorbereidingen! Onderstaande websites kunnen je daarbij helpen.

Meer info

Wandelen is onmisbaar in een gezonde en actieve leefstijl. Door te wandelen wordt onze samenleving leuker en vitaler. Wandel.nl biedt alle wandelaars in Nederland diensten, kennis en producten om wandelen optimaal te ervaren. Op de speciale 4Daagse-pagina vind je interessante artikelen en tips die je helpen om goed voorbereid aan de start te verschijnen. Wandel.nl is een initiatief van de KWBN.

Sportzorg.nl is de voorlichtingswebsite van Sportgeneeskunde Nederland. Op deze onafhankelijke website vind je laagdrempelige informatie over uiteenlopende onderwerpen als blessures, voeding, psychologie, sportkeuringen en chronische aandoeningen.

Deelnemen aan de 4Daagse is leuk en gezond. Een grondige voorbereiding, de juiste voeding en goede nazorg zijn echter onmisbaar. De tips en adviezen van het NGS (Nederlands Genootschap voor Sportmassage) helpen je op een verantwoorde manier te genieten van het evenement. 

Je wil je tijdens het wandelen niet druk hoeven maken over pijntjes of ongemakken die veroorzaakt worden door je uitrusting. Besteed hier dus zeker aandacht aan! Goede, comfortabele wandelschoenen zijn onmisbaar tijdens het wandelen. Tijdens het deelnemen aan de 4Daagse wordt veel van je lichaam geëist en kwalitatieve schoenen kunnen je hierbij ondersteunen.

Aftellen tot de 104ᵈᵉ editie van de 4Daagse