Een goede voorbereiding is het halve werk

Wil jij straks volop genieten van vier dagen lang sportief wandelen? Van de muziek, van het feest en van de honderdduizenden toeschouwers die jou binnenhalen op de Via Gladiola? Zorg dan dat je goed getraind aan de start verschijnt. Je geniet dan zoveel meer onderweg. Vergeet niet: de 4Daagse is een wandelprestatietocht. Zorg dus goed voor jezelf en begin op tijd met alle voorbereidingen! Onder 'Meer info' staan een aantal websites die je daarbij kunnen helpen.

Meer info

Wil je goed voorbereid aan de start van de 4Daagse verschijnen? Via Vierdaagse Lite bied je die kans! Via Vierdaagse Lite is het professioneel opgezette digitale voorbereidingsprogramma van Koninklijke Wandelbond Nederland (KWbN). Het programma is bestemd voor iedereen die al een startbewijs voor de 4Daagse heeft. Schrijf je in, download de Wandel.nl-app en plan de trainingen wanneer het jou uitkomt.

Voordelen Via Vierdaagse Lite

  • Gebruik van de speciale trainingsmodule in de Wandel.nl-app
  • Wekelijks tips in de app
  • Wekelijks via de app uitleg over de trainingsaccenten voor de komende week
  • Ontwikkeld door professionele wandeltrainers
  • Uitlooppercentage van 93%
  • Gemiddelde beoordeling van 8,1

Ervaar de voordelen van een goede voorbereiding, zodat je zorgeloos kunt genieten van de 4Daagse!

Sportzorg.nl is de voorlichtingswebsite van Sportgeneeskunde Nederland. Op deze onafhankelijke website vind je laagdrempelige informatie over uiteenlopende onderwerpen als blessures, voeding, psychologie, sportkeuringen en chronische aandoeningen.

Wandelen is onmisbaar in een gezonde en actieve leefstijl. Door te wandelen wordt onze samenleving leuker en vitaler. Wandel.nl biedt alle wandelaars in Nederland diensten, kennis en producten om wandelen optimaal te ervaren. Op de speciale 4Daagse-pagina vind je interessante artikelen en tips die je helpen om goed voorbereid aan de start te verschijnen. Wandel.nl is een initiatief van de KWbN.

Je wil je tijdens het wandelen niet druk hoeven maken over pijntjes of ongemakken die veroorzaakt worden door je uitrusting. Besteed hier dus zeker aandacht aan! Goede, comfortabele wandelschoenen zijn onmisbaar tijdens het wandelen. Tijdens het deelnemen aan de 4Daagse wordt veel van je lichaam geëist en kwalitatieve schoenen kunnen je hierbij ondersteunen.

Via Vierdaagse is een uitgebreid voorbereidingsprogramma voor de 4Daagse, georganiseerd door de Koninklijke Wandelbond Nederland (KWbN). Via Vierdaagse biedt debutanten de mogelijkheid om onder professionele begeleiding te trainen voor hun eerste deelname aan de 4Daagse. Gemiddeld 93% van de deelnemers loopt de 4Daagse succesvol uit. Het programma werd afgelopen keer met een 8,1 gewaardeerd.

Wil jij je inschrijven voor Via Vierdaagse?

Aftellen tot de 106ᵈᵉ editie van de 4Daagse