Handig voor wandelaar én supporter

In de 4Daagse app vind je alle belangrijke informatie bij elkaar. Volg je wandelvrienden via LiveTracking op de route, bekijk alle toilet-, water-, en medische posten en blijf tijdens het evenement op de hoogte van het laatste nieuws en actuele weersverwachtingen. Nieuw dit jaar: maak tijdens het evenement leuke selfies onderweg met de verschillende 4Daagse filters!

Waar kun je de app voor gebruiken?

 • LiveTracking van je deelname (leuk voor supporters)
 • Alle belangrijke evenementeninformatie bij elkaar
 • Laat iedereen weten dat jij erbij was met de unieke selfieframes

Waar download je de app?

De 4Daagse app is gratis te downloaden via de Play Store en App Store. Zoek op ‘4Daagse app’ en klik op installeren. De app is ontwikkeld door TRACX van Sportunity.

Profiel aanmaken als wandelaar

Ben je wandelaar? Maak dan een profiel aan. Zo kun je straks gevolgd worden door supporters! Ga naar ‘Profiel’ en klik op ‘Maak een account’. Vul je gegevens in en klik op ‘Registreren’. Je ontvangt een e-mail van Team TRACX om je e-mailadres te bevestigen. Volg de instructies en log in. Nadat je hebt ingelogd, ontvang je een welkomstmail van Team TRACX. Om je profiel te voltooien, volg je de volgende stappen:

 1. Voeg eventueel een profielfoto toe
 2. Geef aan welke notificaties je wil ontvangen
 3. Geef aan wat jouw rol is (deelnemen, supporten, organiseren)
 4. Koppel je startnummer aan je profiel
 5. Zet je profiel eventueel op privé
 6. Stel GPS tracking in

Klaar! Je kunt de 4Daagse app gebruiken.

Zo koppel je jouw startnummer

Wil je gevolgd worden door jouw supporters? Koppel dan je startnummer aan je persoonlijke account in de app. Let op: je startnummer in de app is altijd gelijk aan je registratienummer waarmee je bent ingeschreven bij de 4Daagse. 

Je profiel op privé zetten

Wil je dat alleen jouw supporters jou kunnen volgen? Zet dan je profiel op privé. Op deze manier kunnen alleen de mensen je volgen, die van jou de pincode hebben gehad. Deze pincode stel je zelf in. Bekijk de video om te zien hoe je dat doet.

Zo activeer je GPS-LiveTracking

Om GPS-LiveTracking te activeren moet jouw startnummer gekoppeld zijn aan jouw profiel. In de video leggen we uit hoe je dit doet. Als je alles goed hebt ingesteld zie je een aftelknop in de app staan die aangeeft wanneer je mag starten. Het is noodzakelijk dat je op start drukt. Alleen dan kun je gevolgd worden.

Zo zet je GPS-LiveTracking aan

Om de GPS-LiveTracking functie te activeren, dien je jouw startnummer te koppelen aan jouw app. Dit doe je door een account aan te maken in de 4Daagse app. Bevestig je e-mailadres na het registreren en log in met je account in de 4Daagse app. Heb jij geen mail ontvangen? Check dan jouw spam.

Het is belangrijk dat je jouw telefoon meeneemt, anders werkt de GPS-LiveTracking niet. Daarnaast is het ook noodzakelijk dat je jouw startnummer koppelt aan je account in de app. In de video zie je hoe je dat precies doet.

Tijdens de 4Daagse kun je elke dag voor de start op de ‘start button’ drukken. Dan wordt jouw GPS-LiveTracking geactiveerd en kunnen jouw supporters je volgen.

Mijn app werkt niet

Controleer of de naam en geboortedatum in jouw profiel overheen komen met de gegevens van jouw inschrijving voor de 4Daagse. Heb jij vragen over de app of ervaar je problemen, neem dan contact op met team@tracx.events.

Meer info

De 4Daagse app is gratis te downloaden via de Play Store en App Store. Zoek op ‘4Daagse app’ en klik op installeren.

 • LiveTracking van je deelname (leuk voor supporters)
 • Alle belangrijke evenementeninformatie bij elkaar
 • Laat iedereen weten dat jij erbij was met de unieke selfieframes

Bij het inschrijven voor de 4Daagse ben je akkoord gegaan met ons privacyreglement. In de privacyverklaring van TRACX van Sportunity lees je waar we jouw gegevens voor gebruiken.

Je startnummer is gelijk aan het registratienummer waarmee je ingeschreven staat bij de 4Daagse 2022.

Het is belangrijk dat je jouw telefoon meeneemt, anders werkt de GPS-LiveTracking niet. Daarnaast is het ook noodzakelijk dat je jouw startnummer koppel aan jouw account. Zie hieronder hoe je dat precies doet.

Tijdens het evenement kun je voor de start op de ‘start button’ drukken, dan wordt jouw GPS-LiveTracking geactiveerd, en kunnen jouw supporters je volgen

Om de GPS-LiveTracking functie te activeren, dien je jouw startnummer te koppelen aan de app. Dit doe je door een account aan te maken in de 4Daagse app. Bevestig je e-mailadres na het registreren en log in met je account in de 4Daagse app. Heb jij geen e-mail ontvangen? Check dan jouw spam.

Meld je vervolgens in de app aan als deelnemer. Vul in jouw profiel het startnummer in. Je startnummer is gelijk aan je registratienummer waarmee je ingeschreven staat bij de 4Daagse.

Wil je dat jouw supporters jou kunnen volgen, maar wil je niet dat iedereen je kan volgen? Zet dan je profiel op privé. Op deze manier kunnen alleen de mensen je volgen, die van jou de pincode hebben gehad. Deze pincode stel je zelf in.

Op je wandelaarsprofiel zie je een cijfer dat aangeeft hoe veel mensen je volgen. Je kunt niet zien wie je volgen, omdat supporters geen persoonlijk account aan kunnen maken. Je kunt zelf wel beheren wie jou wel of niet mag volgen. Dit doe je door je profiel op privé te zetten. Alleen mensen met een door jou verstrekte pincode kunnen je volgen.

Download eerst de 4Daagse app. Je kunt in de app deelnemers zoeken op naam of startnummer en op ‘volgen’ klikken. Als diegene een privé profiel heeft aangemaakt, heb je een pincode nodig. Vraag deze op bij de wandelaar die jij graag wil supporten.

Als je geen account hebt aangemaakt op de app waar jouw startnummer aan gekoppeld is, kun je door niemand gevolgd worden.

Elke wandeldag worden de routes vervangen door de routes van de volgende wandeldag. Dat gebeurt in de avond en je hoeft daar niets voor te doen.

Nee, je kunt alleen gevolgd worden tijdens het lopen van de route. Loop je buiten de route, dan kunnen anderen jou niet volgen met LiveTracking.

Controleer of de naam en geboortedatum in jouw profiel overheen komen met de gegevens van jouw inschrijving bij de 4Daagse. Heb jij vragen over de app of ervaar je problemen, neem dan contact op met team@tracx.events.

Aftellen tot de 105ᵈᵉ editie van de 4Daagse