Hoeveel kost je inschrijving?

Het inschrijfgeld voor de 106de 4Daagse bedraagt € 115,-. Je betaalt het inschrijfgeld direct bij inschrijving via de inschrijfmodule op deze website. Na betaling ontvang je een bevestiging en ben je verzekerd van deelname aan de 4Daagse in 2024.

Certificaat

Een certificaat is een gepersonaliseerd aandenken aan jouw topprestatie en vormt - naast je 4Daagsekruis of cijfertje - een extra bewijs dat jouw deelname succesvol was. Een papieren certificaat kost € 15 en een digitaal certificaat kost € 3,50. Een certificaat kan direct bij je inschrijving worden besteld of tot en met 21 juli via Mijn Dashboard.

Ook na deze datum kun je nog steeds een certificaat bestellen via Mijn Dashboard. Dan bedragen de kosten € 20 voor een papieren certificaat en € 3,50 voor een digitaal certificaat.

Als je de 4Daagse volbrengt, wordt het certificaat binnen enkele weken na de 4Daagse per post toegestuurd. Als jouw deelname aan de 4Daagse niet succesvol is, ontvang je geen certificaat. Het is in dat geval niet mogelijk om het betaalde bedrag te restitueren.

Klik hier voor een voorbeeld van een certificaat.

Ticket

Je officiële ticket is in de eerste week van juli beschikbaar in je Dashboard. Dit ticket geldt als bevestiging van de inschrijving en moet je kunnen laten zien bij je aanmelding op zondag of maandag. Zodra het ticket voor je klaarstaat ontvang je een notificatie per e-mail.

Annuleren en overdragen van je inschrijving 

Kan ik mijn inschrijving annuleren? 

Vanaf 2024 is het niet meer mogelijk om te annuleren, maar kun je wel je ticket overdragen. Als je niet mee kunt of wilt doen, dan kun je jouw inschrijving opnieuw beschikbaar stellen. Dit kan vanaf het moment dat de 4Daagse is uitverkocht en zal dan vanaf dat moment zichtbaar zijn via Mijn Dashboard. Overdragen is mogelijk tot 31 mei 17.00 uur.

Hoe werkt het?

  • Geef in Mijn Dashboard aan dat je je ticket wilt overdragen;
  • Alle beschikbare tickets worden vervolgens via een speciale pagina op onze site weergegeven;
  • Een potentiële deelnemer kan op deze pagina een ticket aanklikken en de benodigde gegevens invullen;
  • Als alle ingevulde gegevens kloppen, kan de potentiële deelnemer overgaan tot betaling;
  • Zodra de betaling is afgerond, krijgt de verkoper een melding dat het ticket succesvol is verkocht;
  • Voor zowel koper als verkoper worden 5% administratiekosten in rekening gebracht bij de transactie;
  • Alleen tickets die rechtstreeks bij ons zijn gekocht, zijn overdraagbaar.

Kan ik mijn inschrijving doorzetten naar 2025? 

Een inschrijving kan niet doorgezet worden naar 2025, maar je kunt wel jouw inschrijving overdragen aan iemand anders. 

Meer info

Het inschrijfgeld voor de 106de 4Daagse bedraagt € 115,-.

Met de Wandelvoordeelpas van wandelorganisatie KWbN ontvang je € 5,- korting op het inschrijfgeld. De korting wordt alleen toegekend als je direct bij je inschrijving het correcte KWbN-lidmaatschapsnummer vermeldt en kan niet achteraf worden verrekend.

De gemeente Nijmegen geeft inwoners met een laag inkomen maximaal € 150,- voor culturele, sportieve en educatieve activiteiten. Dit heet de Meedoen-regeling. Wil jij voor jouw deelname aan de 4Daagse gebruik maken van deze regeling? Dan verloopt je betaling op een andere manier.

Je betaalt het inschrijfgeld direct bij inschrijving via de inschrijfmodule op deze website. Na betaling ontvang je een bevestigingsmail en ben je verzekerd van deelname aan de 4Daagse in 2024.

Deelnemers die in Nederland wonen, betalen via iDEAL. Deelnemers buiten Nederland betalen via creditcard (of eventuele andere betaalmogelijkheden, afhankelijk van het land).

In Mijn Dashboard zie je na betaling direct jouw registratie. Ook ontvang je een bevestigingsmail van jouw inschrijving voor 2024.

Heb je vragen over je bestelling van LOWA-producten? Neem dan contact op met LOWA via 4daagse@lowa.nl.

Aftellen tot de 106ᵈᵉ editie van de 4Daagse