Hoeveel kost je inschrijving?

Het inschrijfgeld voor de 104de 4Daagse bedraagt € 104,-. De inschrijvingen zijn gesloten.

Betalen bij na-inschrijving

Het inschrijfgeld voor de 104de 4Daagse bedraagt € 104,- Wanneer je inschrijft tijdens de na-inschrijving, ontvang je direct een betaallink. Heb je betaald? Dan ben je verzekerd van deelname.

Certificaat

Een certificaat is een gepersonaliseerd aandenken aan jouw topprestatie en vormt - naast je 4Daagsekruis of cijfertje - een extra bewijs dat jouw deelname succesvol was. Een certificaat kost € 11,- en kan direct bij je inschrijving worden besteld of tot en met 14 juli via Mijn 4Daagse. Ook na deze datum kun je nog steeds een certificaat bestellen, de kosten bedragen dan € 17,50. Neem hiervoor contact op met de Servicedesk.

Als je de 4Daagse volbrengt, wordt het certificaat binnen enkele weken na de 4Daagse per post toegestuurd. Als jouw deelname aan de 4Daagse niet succesvol is, ontvang je geen certificaat. Het is in dat geval niet mogelijk om het betaalde bedrag te restitueren.

Klik hier voor een voorbeeld van een certificaat.

Ticket

Enkele weken na je inschrijving en betaling vind je je ticket in Mijn 4Daagse. Dit ticket geldt als bevestiging van de inschrijving en moet je kunnen laten zien bij je aanmelding op zondag of maandag. Neem je deel op de 30- of 40km, dan kun je op het ticket ook zien in welke startgroep je bent ingedeeld. Je krijgt van ons automatisch een bericht per e-mail zodra het ticket voor je klaar staat.

Annuleren van je inschrijving

Tot en met 14 dagen na ontvangst van je betaling kun je je inschrijving annuleren. Je ontvangt dan het volledige door jou betaalde bedrag retour. Na deze datum is het niet meer mogelijk om te annuleren en inschrijfgeld terug te krijgen.

Je annulering kan je eenvoudig zelf doorgeven via Mijn 4Daagse. Lukt het je niet om je inschrijving zelf te annuleren? Neem dan even contact op met de Servicedesk.

Als je na het verstrijken van jouw annuleringstermijn moet besluiten dat je toch niet deel kunt nemen aan de 4Daagse, dan hoef je ons daarvan niet op de hoogte te stellen. Als je je niet op de aanmelddagen hebt aangemeld, wordt automatisch in onze administratie genoteerd dat je dit jaar niet in de gelegenheid bent om mee te doen aan de 4Daagse.

Meer info

Het inschrijfgeld voor de 104de 4Daagse bedraagt € 104,-.

Met de Wandelvoordeelpas van wandelorganisatie KWbN ontvang je € 5,- korting op het inschrijfgeld. De korting wordt alleen toegekend als je direct bij je inschrijving het correcte KWbN-lidmaatschapsnummer vermeldt en kan niet achteraf worden verrekend.

De gemeente Nijmegen geeft inwoners met een laag inkomen maximaal € 150,- voor culturele, sportieve en educatieve activiteiten. Dit heet de Meedoen-regeling. Wil jij voor jouw deelname aan de 4Daagse gebruik maken van deze regeling? Dan verloopt je betaling op een andere manier.

Alle deelnemers ingeschreven tot 25 maart 17.00 uur zijn verzekerd van deelname. Omdat de inschrijflimiet niet is gehaald, vindt er geen loting plaats. Als je nog niet direct bij je inschrijving hebt betaald, ontvang je eind maart een mail met daarin een betaallink. Daarmee kun je tot 14 april 17.00 uur de betaling voldoen.

Deelnemers die in Nederland wonen, betalen via iDEAL. Deelnemers buiten Nederland betalen via creditcard (of eventuele andere betaalmogelijkheden, afhankelijk van het land).

Nadat de betaling voldaan is via onze internetkassa zie je dit direct terug in Mijn 4Daagse. Onder ‘Bestellingen’ zie je de status van je inschrijving. ‘Betaald’ betekent dat je betaling in goede orde is ontvangen en je inschrijving voor de 104de 4Daagse definitief is. Daarnaast ontvang je per e-mail een bevestiging van betaling.

Tot en met 14 dagen na ontvangst van je betaling kun je je inschrijving annuleren. Je ontvangt dan het volledige door jou betaalde bedrag retour. Na deze datum is het niet meer mogelijk om te annuleren en inschrijfgeld terug te krijgen.

Je annulering kan je eenvoudig zelf doorgeven via Mijn 4Daagse. Lukt het je niet om je inschrijving zelf te annuleren? Neem dan even contact op met de Servicedesk.

Ja, je krijgt je inschrijfgeld terug bij afgelasting in verband met de coronapandemie. Let op: dit is alleen van toepassing wanneer de 4Daagse wordt afgelast door de organisatie. Als jij zelf door Covid-gerelateerde omstandigheden niet in de gelegenheid bent om mee te doen aan de 4Daagse, is het na het verstrijken van de annuleringstermijn niet mogelijk om te annuleren en inschrijfgeld terug te krijgen.

Als je bij je inschrijving ook producten van LOWA hebt besteld, dan wordt deze bestelling direct aan LOWA doorgegeven. Vervolgens ontvang je van LOWA een mail met daarin een betaallink. Heb je deze e-mail niet ontvangen? Neem dan contact op met LOWA via 4daagse@lowa.nl.

Heb je vragen over je bestelling van LOWA-producten of wil je je bestelling van deze artikelen annuleren? Neem dan contact op met LOWA via 4daagse@lowa.nl.

Aftellen tot de 104ᵈᵉ editie van de 4Daagse