Hoeveel kost je inschrijving?

Het inschrijfgeld voor de 104de 4Daagse bedroeg € 104,-. Zodra meer bekend is over de kosten, betalen en bevestigen in 2023 vind je alle informatie op deze pagina.

Certificaat

Een certificaat is een gepersonaliseerd aandenken aan jouw topprestatie en vormt - naast je 4Daagsekruis of cijfertje - een extra bewijs dat jouw deelname succesvol was. 

Als je de 4Daagse volbrengt, wordt het certificaat binnen enkele weken na de 4Daagse per post toegestuurd. Als jouw deelname aan de 4Daagse niet succesvol is, ontvang je geen certificaat. Het is in dat geval niet mogelijk om het betaalde bedrag te restitueren.

Klik hier voor een voorbeeld van een certificaat.

Meer info

Met de Wandelvoordeelpas van wandelorganisatie KWbN ontvang je € 5,- korting op het inschrijfgeld. De korting wordt alleen toegekend als je direct bij je inschrijving het correcte KWbN-lidmaatschapsnummer vermeldt en kan niet achteraf worden verrekend.

Deelnemers die in Nederland wonen, betalen via iDEAL. Deelnemers buiten Nederland betalen via creditcard (of eventuele andere betaalmogelijkheden, afhankelijk van het land).

Nadat de betaling voldaan is via onze internetkassa zie je dit direct terug in Mijn 4Daagse. 

Aftellen tot de 105ᵈᵉ editie van de 4Daagse