Goed uitgerust op pad

Zoek jij een fijne slaapplek voor de 4Daagseweek? Duizenden wandelaars en supporters logeren in of in de buurt van Nijmegen. Bij gastgezinnen, in hotels, op campings of in één van de overige accommodatiemogelijkheden. Dat scheelt je veel reistijd. ’s Morgens is het minder ver naar de start, ’s middags ben je eerder thuis om bij te komen van een lange wandeldag. Klinkt relaxed, toch?

Waar kan ik overnachten?

Wil je logeren bij een gastgezin, meld je dan aan op vierdaagsebed.nl, onderdeel van VVV Rijk van Nijmegen. Vierdaagsebed bemiddelt tussen wandelaars en Nijmegenaren die tijdens de 4Daagseweek ruimte in hun huis vrijmaken om een of meerdere wandelaars te ontvangen en te verzorgen. Met veel bijzondere vriendschappen tot gevolg!

’Slaap je liever in een hotel of op de camping? Hotels en campinglocaties hebben speciale 4Daagse arrangementen en er zijn zelfs speciale 4Daagse campings. Kijk op visitnijmegen.com onder de inschrijvingen voor het Vierdaagsebed voor tips voor andere accomodatiemogelijkheden. Wees er op tijd bij!

Meer info

Tijdens de 4Daagse zoeken tienduizenden wandelaars een overnachting in Nijmegen. Heb jij een bed beschikbaar? Kijk op vierdaagsebed.nl wat de voorwaarden zijn en schrijf je in.

Kun je op vierdaagsebed.nl niet de informatie vinden die je zoekt, stuur dan een e-mail naar info@vierdaagsebed.nl of bel 088-3660200.

Individuele militaire deelnemers kunnen bij inschrijving aangeven of ze gebruik willen maken van overnachting en verzorging op Kamp Heumensoord. Detachementen zijn verplicht te overnachten op Heumensoord. Vragen over het verblijf en de verzorging op Heumensoord kun je richten aan 4daagse@mindef.nl.

Aftellen tot de 106ᵈᵉ editie van de 4Daagse