Pech onderweg

Blaren, overbelaste spieren en gewrichten, hielspoor, warmteflauwtes, schaafwonden, achillespeesblessures. Goed trainen vooraf voorkomt veel wandelleed, maar je kunt altijd een wandelblessure oplopen. Ieder jaar komen de artsen, verpleegkundigen, EHBO’ers, blarenprikkers en masseurs duizenden keren in actie.

Medische verzorgingsposten

Krijg je onderweg last van blaren of een andere blessure, dan kun je onderweg terecht op een van onze medische verzorgingsposten. Per dag worden er voor deelnemers van alle afstanden twee of drie verzorgingsposten ingericht. Daarnaast is er voor de 50km-lopers dagelijks nog een extra post beschikbaar. De verzorgingsposten zijn ondergebracht in bestaande accommodaties (bijvoorbeeld een sporthal) of in speciaal ingerichte tenten. De medische verzorging op de posten is beschikbaar voor alle deelnemers.

Naast de verzorgingsposten langs het parcours, zijn er ook diverse EHBO-posten op het start- en finishterrein. Wij organiseren de medische zorg in samenwerking met het Rode Kruis, Nederlands Genootschap voor Sportmassage en Defensie.

Als er meer bekend is over de medische verzorging tijdens de 104de 4Daagse, dan vind je daarover alle informatie op deze pagina.


Aftellen tot de 104ᵈᵉ editie van de 4Daagse