Een feestelijk onthaal

Vrijdag is de dag van de intocht op de Via Gladiola. Aangemoedigd door zo’n honderdduizend toeschouwers worden de laatste kilometers richting de eindstreep een zinderend en muzikaal feest. Marcherend, swingend of strompelend, iedere deelnemer aan de  4Daagse raakt onder de indruk van zoveel enthousiasme langs de kant.

Tribunes voor de intocht

De intocht over de met toeschouwers volgepakte Via Gladiola is het hoogtepunt voor de wandelaars én voor het publiek. Jij kunt erbij zijn. Zie vanaf de tribunes op het Keizer Karelplein, de Oranjesingel en de Prins Bernhardstraat de bonte stoet wandelaars aan je voorbijtrekken. Moedig ze aan en juich ze toe, want de laatste loodjes wegen het zwaarst. Samen zorgen we voor een grand finale

Meet & Greet

Na de laatste kilometers over de Via Gladiola volgt de finish op de Wedren. Deze is op vrijdag alleen toegankelijk voor onze wandelaars. Anders wordt het er te druk en kunnen we jouw veiligheid niet meer garanderen. Voor familie en vrienden hebben we naast de Wedren een speciale Meet & Greet ingericht. Op dit ontmoetingsterrein ben je meer dan welkom! Spreek af dat je elkaar daar treft.

Meer info

Wanneer er meer bekend is over de kaartverkoop voor de tribunes langs de Via Gladiola, de bereikbaarheid van de Wedren en de Meet & Greet-locaties, dan vind je daarover alle informatie op deze pagina.

Aftellen tot de 106ᵈᵉ editie van de 4Daagse