Een feestelijk onthaal

Vrijdag is de dag van de intocht op de Via Gladiola. Aangemoedigd door zo’n honderdduizend toeschouwers worden de laatste kilometers richting de eindstreep een zinderend en muzikaal feest. Marcherend, swingend of strompelend, iedere deelnemer aan de  4Daagse raakt onder de indruk van zoveel enthousiasme langs de kant.

Tribunes voor de intocht

De intocht over de met toeschouwers volgepakte Via Gladiola is het hoogtepunt voor de wandelaars én voor het publiek. Jij kunt erbij zijn. Zie vanaf de tribunes op het Keizer Karelplein, de Oranjesingel en de Prins Bernhardstraat de bonte stoet wandelaars aan je voorbijtrekken. Moedig ze aan en juich ze toe, want de laatste loodjes wegen het zwaarst. Samen zorgen we voor een grand finale

De prijzen voor de tribunes variëren van € 17,00 tot € 20,00. Voor kinderen t/m 12 jaar onder begeleiding van een volwassene geldt half tarief.  Tickets voor tribunes kunnen via deze link worden gekocht. 

De dagkassa blijft tot aan de 4Daagseweek gevestigd in Concertgebouw De Vereeniging en is dan ook telefonisch bereikbaar via 024-3221100. De kassa is met ingang van zaterdag 16 juli t/m vrijdag 22 juli in de Stadsschouwburg.

Openingstijden: 
Maandag 18 juli t/m donderdag 21 juli: 10.00 - 15.00 uur.
Vrijdag 22 juli: 09.00 - 13.00 uur.

Extra dagkassa's: er is een tribunekassa bij de Rabobank op het Keizer Karelplein staat en er zijn twee kassa's op de hoek van de Oranjesingel-Van Schevichavenstraat. Geopend op vrijdag 22 juli van 09.00 - 13.00 uur. 

Op de Wedren ook kaarten kopen, indien beschikbaar, voor de tribunes.

Maandag 18 juli: 10.00 - 14.00 uur
Dinsdag 19 juli: 08.00 -12.00 uur
Woensdag 20 en donderdag 21 juli: 12.00 - 17.00 uur

Houd rekening met verschillende weertypen, alleen de tribunes op het Keizer Karelplein zijn overdekt, de tribunes op de Oranjesingel en Prins Bernhardstraat niet. In verband met de bereikbaarheid -de voetgangersbrug wordt 's middags eenrichtingverkeer (Oranjesingel richting centrum)- dien je vóór 13:00 uur plaats te nemen op de tribunes.

Meet & Greet

Na de laatste kilometers over de Via Gladiola volgt de finish op de Wedren. Deze is op vrijdag alleen toegankelijk voor onze wandelaars. Anders wordt het er te druk en kunnen we jouw veiligheid niet meer garanderen. Voor familie en vrienden hebben we naast de Wedren een speciale Meet & Greet ingericht. Op dit ontmoetingsterrein ben je meer dan welkom! Spreek af dat je elkaar daar treft.

Bereikbaarheid

Wedren

Het Start Finish-terrein (Wedren) is een evenemententerrein. Op de aanmelddagen is de Wedren op zondag vanaf 12.00 uur tot 18.00 uur en op maandag vanaf 09.00 tot 18.00 uur voor alle weggebruikers, behalve voetgangers, afgesloten.

Tijdens de wandeldagen is de Wedren de gehele dag afgesloten voor alle verkeer met uitzondering van de Prins Bernhardstraat. Deze is op de wandeldagen afgesloten van 03.30 tot 18.00 uur (op vrijdag tot 00.00 uur).

Fietsen

Fietsen is toegestaan vanaf 18.00 uur. Fietsers kunnen omrijden om de, voor wandelaars gratis, fietsenstalling aan de Fort Kijk in de Potstraat of de extra gecreëerde fietsenstalling op de Bijleveldsingel-Hendrik Hoogerstraat te bereiken. Ook aan de hand meegevoerde fietsen zijn niet toegestaan.

Intocht

Op de dag van de intocht (vrijdag) is de bereikbaarheid anders. Na de start wordt vanaf 08.00 uur het gehele Start Finish-terrein afgesloten en is alleen toegankelijk voor wandelaars en geautoriseerde medewerkers van de 4Daagse en enkele bewoners. Ook gasten van de ereloge en tribunes A t/m E hebben toegang tot het terrein. 

Aftellen tot de 105ᵈᵉ editie van de 4Daagse