Hoeveel kost je inschrijving?

Nederlandse militaire deelnemers die voor hun inschrijving toestemming hebben gekregen van hun commandant hoeven niet zelf voor hun inschrijving, certificaat en verblijf op Heumensoord te betalen. Alle inschrijfgelden van Nederlandse militaire deelnemers worden door Stichting DE 4DAAGSE gefactureerd aan het Ministerie van Defensie.

Certificaat

Een certificaat is een gepersonaliseerd aandenken aan jouw topprestatie en vormt - naast je 4Daagsekruis of cijfertje - een extra bewijs dat jouw deelname succesvol was. Een certificaat kan direct bij je inschrijving worden besteld of tot en met 14 juli via Mijn 4Daagse. Ook na deze datum kun je nog steeds een certificaat bestellen, maar dan moet je deze wel zelf betalen. De kosten voor het nabestellen van een certificaat bedragen € 17,50. Neem hiervoor contact op met de Servicedesk.

Als je de 4Daagse volbrengt, wordt het certificaat binnen enkele weken na de 4Daagse per post toegestuurd. Als jouw deelname aan de 4Daagse niet succesvol is, ontvang je geen certificaat. Het is in dat geval niet mogelijk om het betaalde bedrag te restitueren.

Klik hier voor een voorbeeld van een certificaat.

Faciliteiten CVM

Doe je mee aan de 4Daagse met een militair detachement, dan loop je de 40km-route die start vanaf Heumensoord en ben je verplicht om op Kamp Heumensoord te verblijven. Ook mag je gebruik maken van de overige faciliteiten van CVM, bijvoorbeeld de verzorging op de verzorgingsposten langs de route. Heb je vragen over het verblijf en de verzorging op Heumensoord? Neem dan contact op met 4daagse@mindef.nl.

Heb je bij je inschrijving geen overnachting op Heumensoord geboekt? Dit kan ook op een later tijdstip nog. Tot en met 29 april kun je via Mijn 4Daagse een verblijf op Kamp Heumensoord bijboeken.

Ticket

Je detachementscommandant ontvangt uiterlijk begin juli een ticket waarmee hij of zij alle detachementsleden tegelijk aan kan melden op de maandag voorafgaand aan de 4Daagse.

Annuleren van je inschrijving

Tot en met 14 april is het mogelijk om je inschrijving te annuleren. Je annulering kan je eenvoudig zelf doorgeven via Mijn 4Daagse. Lukt het je niet om je inschrijving zelf te annuleren? Neem dan even contact op met de Servicedesk.

Als je na het verstrijken van de annuleringstermijn moet besluiten dat je toch niet deel kunt nemen aan de 4Daagse, dan hoef je ons daarvan niet op de hoogte te stellen. Wel is het slim om tijdig aan je detachementscommandant te laten weten dat je niet in de gelegenheid bent om mee te doen aan de 4Daagse. Mocht je detachement door jouw afwezigheid onder het minimale aantal van 11 deelnemers uitkomen, dan kan de detachementscommandant tot 30 juni 17.00 uur eventueel nog nieuwe deelnemers aan het detachement toevoegen via Mijn 4Daagse. Lukt dit niet, dan wordt het detachement ontbonden.

Meer info

Het inschrijfgeld voor de 104de 4Daagse bedraagt € 104,-. Nederlandse militaire deelnemers die voor hun inschrijving toestemming hebben gekregen van hun commandant hoeven dit bedrag niet zelf te betalen. Alle inschrijfgelden van Nederlandse militaire deelnemers worden door Stichting DE 4DAAGSE gefactureerd aan het Ministerie van Defensie.

Heb je vragen over je bestelling van LOWA-producten of wil je je bestelde artikelen annuleren? Neem dan contact op met LOWA via 4daagse@lowa.nl.

Aftellen tot de 105ᵈᵉ editie van de 4Daagse