Hoeveel kost je inschrijving?

Nederlandse militaire deelnemers die voor hun inschrijving toestemming hebben gekregen van hun commandant hoeven niet zelf voor hun inschrijving, certificaat en verblijf op Heumensoord te betalen. Alle inschrijfgelden van Nederlandse militaire deelnemers worden door Stichting DE 4DAAGSE gefactureerd aan het Ministerie van Defensie.

Certificaat

Een certificaat is een gepersonaliseerd aandenken aan jouw topprestatie en vormt - naast je 4Daagsekruis of cijfertje - een extra bewijs dat jouw deelname succesvol was. Als Nederlandse militair wordt bij je inschrijving een digitaal certificaat toegevoegd. Een papieren certificaat kan voor € 12,50 worden besteld via Mijn 4Daagse tot en met 23 juli. Na deze datum bedragen de kosten € 18,50,-.

Als je de 4Daagse volbrengt, wordt het certificaat binnen enkele weken na de 4Daagse per post toegestuurd. Als jouw deelname aan de 4Daagse niet succesvol is, ontvang je geen certificaat. Het is in dat geval niet mogelijk om het betaalde bedrag te restitueren.

Klik hier voor een voorbeeld van een certificaat.

Detachementsoverzicht

Nadat de detco een detachements heeft aangemaakt, kun je dit bekijken in Mijn 4Daagse. Bij ‘Detachement’ zie je bij welk detachement jij bent ingeschreven. Je ontvangt geen eigen ticket.

De detco ontvangt begin juli een detachementsoverzicht. Daarmee kan hij of zij alle detachementsleden tegelijk aanmelden.

Annuleren van je inschrijving

Tot en met 16 juni kun je als Nederlandse militair je inschrijving annuleren Je annulering kan je eenvoudig zelf doorgeven via Mijn 4Daagse. Lukt het je niet om je inschrijving zelf te annuleren? Neem dan een kijkje op onze contactpagina.

Als je na het verstrijken van de annuleringstermijn moet besluiten dat je toch niet deel kunt nemen aan de 4Daagse, dan hoef je ons daarvan niet op de hoogte te stellen. Wel is het slim om tijdig aan je detachementscommandant te laten weten dat je niet in de gelegenheid bent om mee te doen aan de 4Daagse. Mocht je detachement door jouw afwezigheid onder het minimale aantal van 11 deelnemers uitkomen, dan kan de detachementscommandant tot 30 juni 17.00 uur nog nieuwe deelnemers aan het detachement toevoegen via Mijn 4Daagse. Lukt dit niet, dan wordt het detachement ontbonden.

Faciliteiten CVM

Als militair detachement maak je gebruik van de faciliteiten van CVM. Behalve de huisvesting op Kamp Heumensoord, valt hieronder bijvoorbeeld ook de verzorging op de verzorgingsposten langs de route. Als je ervoor kiest om deel te nemen op de 40km-route die start vanaf Kamp Heumensoord, dan ben je verplicht om op Kamp Heumensoord te verblijven. Heb je vragen over het verblijf en de verzorging op Heumensoord? Neem dan contact op met 4daagse@mindef.nl.

Heb je bij je inschrijving geen overnachting op Heumensoord geboekt? Dit kan ook op een later tijdstip nog. Tot en met 16 juni kun je via Mijn 4Daagse een verblijf op Kamp Heumensoord bijboeken.

Meer info

Het inschrijfgeld voor de 105de 4Daagse bedraagt € 109,-. Nederlandse militaire deelnemers die voor hun inschrijving toestemming hebben gekregen van hun commandant hoeven dit bedrag niet zelf te betalen. Alle inschrijfgelden van Nederlandse militaire deelnemers worden door Stichting DE 4DAAGSE gefactureerd aan het Ministerie van Defensie.

Wil je je LOWA producten annuleren? Ga naar je berichten in Mijn 4Daagse of stuur een e-mail naar 4daagse@lowa.nl. Je ontvangt dan het volledige door jou betaalde bedrag retour.

Heb je vragen over je bestelling? Neem dan contact op met LOWA via 4daagse@lowa.nl.

Aftellen tot de 105ᵈᵉ editie van de 4Daagse