Hoeveel kost je inschrijving?

Nederlandse militaire deelnemers die voor hun inschrijving toestemming hebben gekregen van hun commandant hoeven niet zelf voor hun inschrijving, certificaat en verblijf op Heumensoord te betalen. Alle inschrijfgelden van Nederlandse militaire deelnemers worden door Stichting DE 4DAAGSE gefactureerd aan het Ministerie van Defensie.

Certificaat

Een certificaat is een gepersonaliseerd aandenken aan jouw topprestatie en vormt - naast je 4Daagsekruis of cijfertje - een extra bewijs dat jouw deelname succesvol was. Als Nederlandse militair wordt bij je inschrijving een digitaal certificaat toegevoegd. Een papieren certificaat kan voor € 12,50 worden besteld via Mijn 4Daagse tot en met 23 juli. Na deze datum bedragen de kosten € 18,50,-.

Als je de 4Daagse volbrengt, wordt het certificaat binnen enkele weken na de 4Daagse per post toegestuurd. Als jouw deelname aan de 4Daagse niet succesvol is, ontvang je geen certificaat. Het is in dat geval niet mogelijk om het betaalde bedrag te restitueren.

Klik hier voor een voorbeeld van een certificaat.

Ticket

Binnen 24 uur na inschrijven vind je je ticket in Mijn 4Daagse. Dit ticket geldt als bevestiging van de inschrijving en moet je kunnen laten zien bij je aanmelding op zondag of maandag. Neem je deel op de 30- of 40km routes met startlocatie de Wedren, dan kun je op het ticket ook zien in welke startgroep je bent ingedeeld.

Annuleren van je inschrijving

Tot en met 16 juni is het mogelijk om als Nederlandse militair je inschrijving te annuleren. Je annulering kan je eenvoudig zelf doorgeven via Mijn 4Daagse. Ook moet je jouw annulering doorgeven aan 4daagse@mindef.nl. Lukt het je niet om je inschrijving zelf te annuleren? Neem dan een kijkje op onze contactpagina.

Als je na het verstrijken van de inschrijfperiode moet besluiten dat je toch niet deel kunt nemen aan de 4Daagse, dan hoef je ons daarvan niet op de hoogte te stellen. Als je je niet op de aanmelddagen hebt aangemeld, wordt automatisch in onze administratie genoteerd dat je dit jaar niet in de gelegenheid bent om mee te doen aan de 4Daagse.

Faciliteiten CVM

Bij je inschrijving kun je aangeven of je gebruik wil maken van de faciliteiten van CVM. Behalve de huisvesting op Kamp Heumensoord, valt hieronder bijvoorbeeld ook de verzorging op de verzorgingsposten langs de route. Als je ervoor kiest om deel te nemen op de 40km-route die start vanaf Kamp Heumensoord, dan ben je verplicht om op Kamp Heumensoord te verblijven. Heb je vragen over het verblijf en de verzorging op Heumensoord? Neem dan contact op met 4daagse@mindef.nl.

Heb je bij je inschrijving geen overnachting op Heumensoord geboekt? Dit kan ook op een later tijdstip nog. Tot en met 16 juni kun je via Mijn 4Daagse een verblijf op Kamp Heumensoord bijboeken.

Meer info

Het inschrijfgeld voor de 105de 4Daagse bedraagt € 109,-. Nederlandse militaire deelnemers die voor hun inschrijving toestemming hebben gekregen van hun commandant hoeven dit bedrag niet zelf te betalen. Alle inschrijfgelden van Nederlandse militaire deelnemers worden door Stichting DE 4DAAGSE gefactureerd aan het Ministerie van Defensie. Lees meer in de VS2-1100.

Wil je je LOWA producten annuleren? Ga naar je berichten in Mijn 4Daagse of stuur een e-mail naar 4daagse@lowa.nl. Je ontvangt dan het volledige door jou betaalde bedrag retour.

Heb je vragen over je bestelling? Neem dan contact op met LOWA via 4daagse@lowa.nl.

Aftellen tot de 105ᵈᵉ editie van de 4Daagse