Hoeveel kost je inschrijving?

Het inschrijfgeld voor de 105de 4Daagse bedraagt € 109,-. De contactpersoon van de groep ontvangt een factuur wanneer hij de groep heeft ingeschreven. Je hebt 14 dagen om de factuur te betalen.

Certificaat

Een certificaat is een gepersonaliseerd aandenken aan jouw topprestatie en vormt - naast je 4Daagsekruis of cijfertje - een extra bewijs dat jouw deelname succesvol was. Een papieren certificaat kost € 12,50 en een digitaal certificaat € 3,50. Een certificaat kan direct bij je inschrijving worden besteld of tot en met 23 juli via Mijn 4Daagse.

Ook na deze datum kun je nog steeds een certificaat bestellen via Mijn 4Daagse. De kosten bedragen dan € 18,50 voor een papieren certificaat en € 3,50 voor een digitaal certificaat.

Als je de 4Daagse volbrengt, wordt het certificaat binnen enkele weken na de 4Daagse per post toegestuurd. Als jouw deelname aan de 4Daagse niet succesvol is, ontvang je geen certificaat. Het is in dat geval niet mogelijk om het betaalde bedrag te restitueren.

Klik hier voor een voorbeeld van een certificaat.

Groepsoverzicht

Nadat de contactpersoon een groep heeft aangemaakt, kun je dit bekijken in Mijn 4Daagse. Bij ‘Burgergroep’ zie je bij welke groep jij bent ingeschreven. Je ontvangt geen eigen ticket.

De contactpersoon van jouw groep ontvangt begin juli een groepsoverzicht van de groepsinschrijving. Daarmee kan hij of zij alle groepsdeelnemers tegelijk aanmelden.

Annuleren van je inschrijving

Tot en met 14 dagen na ontvangst van je betaling kun je je inschrijving annuleren. Je ontvangt dan het volledige door jou betaalde bedrag retour. Na deze datum is het niet meer mogelijk om te annuleren en inschrijfgeld terug te krijgen.

Je annulering kan je doorgeven via Mijn 4Daagse. Lukt het je niet om je inschrijving zelf te annuleren? Neem dan een kijkje op onze contactpagina. 

Als je na het verstrijken van jouw annuleringstermijn moet besluiten dat je toch niet deel kunt nemen aan de 4Daagse, dan hoef je ons daarvan niet op de hoogte te stellen. Als je je niet op de aanmelddagen hebt aangemeld, wordt automatisch in onze administratie genoteerd dat je dit jaar niet in de gelegenheid bent om mee te doen aan de 4Daagse.

Meer info

Het inschrijfgeld voor de 105de 4Daagse bedraagt € 109,-.

Met de Wandelvoordeelpas van wandelorganisatie KWbN ontvang je € 5,- korting op het inschrijfgeld. De korting wordt alleen toegekend als je direct bij je inschrijving het correcte KWbN-lidmaatschapsnummer vermeldt en kan niet achteraf worden verrekend.

De Gemeente Nijmegen geeft inwoners met een laag inkomen maximaal € 150,- voor culturele, sportieve en educatieve activiteiten. Dit heet de Meedoen-regeling. Wil jij voor jouw deelname aan de 4Daagse gebruik maken van deze regeling? Dan verloopt je betaling op een andere manier.

Je betaalt het inschrijfgeld direct bij inschrijving via de inschrijfmodule op deze website. Na betaling ontvang je binnen 24 uur jouw ticket en ben je verzekerd van deelname aan de 4Daagse in 2023.

Deelnemers die in Nederland wonen, betalen via iDEAL. Deelnemers buiten Nederland betalen via creditcard (of eventuele andere betaalmogelijkheden, afhankelijk van het land).

Tot en met 14 dagen na ontvangst van je betaling kun je je inschrijving annuleren. Je ontvangt dan het volledige door jou betaalde bedrag retour. Na deze datum is het niet meer mogelijk om te annuleren en inschrijfgeld terug te krijgen.

Je annulering kan je eenvoudig zelf doorgeven via Mijn 4Daagse. Lukt het je niet om je inschrijving zelf te annuleren? Neem dan een kijkje op onze contactpagina.

Wil je je LOWA producten annuleren? Ga naar je berichten in Mijn 4Daagse of stuur een e-mail naar 4daagse@lowa.nl. Je ontvangt dan het volledige door jou betaalde bedrag retour.

Heb je vragen over je bestelling? Neem dan contact op met LOWA via 4daagse@lowa.nl.

Aftellen tot de 105ᵈᵉ editie van de 4Daagse