Vrijwilliger worden bij de 4Daagse

De 4Daagse wil haar wandelaars een onvergetelijke week bezorgen. Dit doen we door een goed georganiseerd evenement aan te bieden waar enthousiaste medewerkers collegiaal en gastvrij hun werkzaamheden verrichten samen met honderden vrijwilligers. Als vrijwilliger vervul je taken aan de hand van een functieomschrijving, zodat je altijd iets doet wat bij je past. Herken jij jezelf in onderstaande omschrijving? Meld je dan aan als vrijwilliger!

Wat vragen wij in ieder geval van jou?

  • Je beschikt over een flinke portie organisatiesensitiviteit en kunt je goed inleven in de werkzaamheden van andere diensten en je realiseert je wat de impact is van jouw handelen op andere delen van de organisatie.
  • Je bent klantvriendelijk en werkt klantgericht, je kent de behoeften van de wandelaar én van de organisatie. Je werkt volgens de gemaakte afspraken en procedures en doet dit met zorg en toewijding om zo de beste service te kunnen bieden.
  • Samenwerken staat hoog in je vaandel. Je bent collegiaal, toont betrokkenheid en deelt verantwoordelijkheid om samen de gemeenschappelijke doelen te behalen.
  • Je hebt een goede Nederlandse en Engelse mondelinge uitdrukkingsvaardigheid.
  • Je bent stressbestendig en flexibel in werken en denken.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en reageert altijd beleefd en met respect naar de deelnemers en je collega’s.
  • Je voelt je prettig in de digitale wereld en weet om te gaan met de hedendaagse communicatiemiddelen.
  • Je verkeert in goede fysieke conditie (lang staan, sjouwen en veel lopen is niet ondenkbaar).
  • Je bent minimaal 18 jaar en ruim beschikbaar in de periode rond de 4Daagse (houd rekening met zeven lange dagen).

En wat krijg jij van ons?

Werken voor de 4Daagse is vrijwillig. De dankbaarheid van de duizenden enthousiaste deelnemers en van onze organisatie is je grootste beloning. Daarnaast maak je deel uit van de grote 4Daagse-familie (vrijwilliger zijn bij de 4Daagse is ook verslavend) en doe je ervaring op bij een groot internationaal sportevenement. En natuurlijk zorgen wij ervoor dat je goed gevoed en goed gekleed je werk kunt doen en krijg je een bijdrage in je reis- en verblijfkosten.

Aanmelden als vrijwilliger

Wil jij je aanmelden als vrijwilliger voor een dienst? Vul dan het aanmeldformulier in en stuur dit naar secretariaat@4daagse.nl.

Meer info

Voor sommige functies zijn naast de hierboven genoemde basisvoorwaarden aanvullende voorwaarden of kennis vereist. Mocht dit van toepassing zijn, dan wordt hiervoor een vacature uitgeschreven.

Niet alleen bij de deelnemers maar ook bij de vrijwilligers is de 4Daagse populair. Jaarlijks ontvangen we meer aanmeldingen van vrijwilligers dan dat we vrijwilligers kunnen plaatsen en dus is er een wachtlijst. Na ontvangst van je aanmelding wordt gekeken of je voldoet aan de eisen en daarna krijg je een bevestiging (en soms helaas een afwijzing). Afhankelijk van jouw voorkeuren en onze vacatures gaan we je proberen te plaatsen.

Als je geplaatst wordt is je eerste jaar altijd een proefjaar. Na de 4Daagse worden de ervaringen over en weer besproken en wordt bepaald of je bij een volgende 4Daagse weer ingezet kunt worden.

Onze organisatie kent naast een betaalde bureauorganisatie een aantal diensten die ieder verantwoordelijk zijn voor een deel van de organisatie. Ben je nieuwsgierig naar deze diensten en de werkzaamheden die ze verrichten?

Aftellen tot de 106ᵈᵉ editie van de 4Daagse