icon search

Taal / language:

icon search

Taal / language:

Vacatures

 Op dit moment zijn er geen vacatures.

Aanmelden als vrijwilliger

Niet alleen bij de deelnemers maar ook bij de vrijwilligers is de Vierdaagse populair. Jaarlijks ontvangen we meer aanmeldingen van vrijwilligers dan dat we vrijwilligers kunnen plaatsen en dus hanteren we een wachtlijst. Na ontvangst van je aanmelding wordt gekeken of je voldoet aan de eisen en daarna krijg je een bevestiging (en soms helaas een afwijzing). Afhankelijk van jouw voorkeuren en onze vacatures gaan we je proberen te plaatsen.

Wij doen ons best je in te delen bij de dienst of functie van je keuze. Soms is dat echter niet mogelijk en in dat geval doen we je een voorstel voor een andere functie omdat we graag onze vacatures op tijd gevuld hebben en vrijwilligers snel een plekje gunnen. In alle gevallen geldt dat we ernaar streven ook jou een onvergetelijke week te bezorgen maar dat de organisatie en het welslagen van de Vierdaagse het hoofddoel is.

Als je geplaatst wordt is je eerste jaar altijd een proefjaar. Na de Vierdaagse worden de ervaringen over en weer besproken en wordt bepaald of je bij een volgende Vierdaagse weer ingezet kunt worden.

Wil jij je aanmelden als vrijwilliger voor een dienst? Vul dan het aanmeldformulier in en stuur dit naar [email protected].

Aanmeldformulier

Bekijk hier de verschillende diensten en werkzaamheden waar vrijwilligers ingezet worden.

webshop 300x250

twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

Disclaimer | Cookies | 2021 © Vierdaagse