Openbaar vervoer

De vervoerders doen er tijdens de 4Daagse alles aan om alle wandelaars en bezoekers naar en van Nijmegen te vervoeren. Er worden extra bussen en treinen ingezet en er rijden extra lange treinen van en naar Nijmegen. Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. Je kunt de stad tijdens de 4Daagse het beste bereiken met het openbaar vervoer. Of je nou komt wandelen, aanmoedigen of feesten; met het OV kom je tot in hartje stad.

Met NS naar Nijmegen

Tijdens de 4Daagse en de Vierdaagsefeesten rijden er langere en extra (nacht) treinen om alle wandelaars, supporters en toeschouwers naar hun bestemming te brengen. Wil je jouw reis zo soepel mogelijk laten verlopen? Ga goed voorbereid op pad en plan vanaf 10 dagen voor vertrek je reis via in de NS-app of op ns.nl. Kijk kort voor vertrek nogmaals voor de meest actuele informatie en check ook alvast je terugreis.

Extra treinen

NS zet voor de wandelaars extra vroege treinen in vanaf Utrecht Centraal, ’s-Hertogenbosch en Zwolle om op tijd aan de start te kunnen verschijnen. Bekijk voor vertrek altijd de reisplanner.

Groepsticket

Reis voordelig met een groep in de daluren. Ben je met 7 personen? Dan betaal je p.p. € 7,15 voor een enkele reis naar Nijmegen. Meer informatie en tickets bestellen kan hier.

Met Breng naar Nijmegen

Tijdens de 4Daagse rijden er weer extra bussen voor de wandelaars en de feestvierders. Deelnemers aan de 4Daagse zijn dan op tijd voor de start, feestvierders komen na afloop van de feesten veilig thuis.

Vroegbussen

Er rijden voor alle wandelaars van dinsdag 16 juli tot en met vrijdag 19 juli 2024 speciale Vroegbussen. De routes en vertrektijden vind je in de speciale folder. Raadpleeg van 13 juli t/m 20 juli op de website van Breng de rubriek 'Storingen en omleidingen'; vooral tijdens de wandeldagen zijn er diverse omleidingen en vervallen halten. 

Blarenpas

Op de bussen van het Vroegnet is alleen de Blarenpas geldig. Deze is op zondag 14 juli en maandag 15 juli te koop bij de Breng infostand op de Wedren. Betaling uitsluitend met bankpas of credit card, niet met contant geld. De Blarenpas is verder de gehele week verkrijgbaar bij het Breng loket in de stationshal van station Nijmegen, daar kun je ook met contant geld betalen. Bekijk hier welke Blarenpas je nodig hebt. Heb je geen Blarenpas dan kun je bij de buschauffeur van het Vroegnet een ritkaartje kopen. Betalen met contant geld is in de bus niet mogelijk, alleen met bankpas of credit card! De OV-chipkaart is op het Vroegnet niet geldig! Meer informatie vind je hier.

Met Arriva naar Nijmegen

Tijdens de 106de 4Daagse rijdt Arriva met extra (nacht)treinen tussen Arnhem Centraal en Doetinchem, Tiel, Nijmegen en Venray en met langere treinen tussen Nijmegen en Venlo. Ook wordt er van dinsdag 16 juli tot en met vrijdag 19 juli voor de wandelaars een extra rit in de ochtend ingezet tussen Tiel – Arnhem en Doetinchem – Arnhem. Bekijk de speciale 4Daagse pagina van Arriva voor alle informatie.

Plan je reis 

Raadpleeg kort voor vertrek de reisplanner of plan je reis je reis via de glimble app.

Ontdek het gemak van OVpay

OVpay is de nieuwe manier van in- en uitchecken in het OV in Nederland. Inchecken kan met je contactloze betaalpas, creditcard of mobiel. Jij kiest wat het beste bij je past. Dit jaar dus gemakkelijk en zonder gedoe naar Nijmegen! Ook kun je een ticket kopen via glimble. Tickets koop je direct in de app. Klik hier voor meer informatie over glimble. Er is dit jaar geen apart ticket in de voorverkoop te koop.

Meer info

  • www.ns.nl voor reisinformatie over treinvervoer van en naar Nijmegen
  • www.breng.nl voor actuele routeinformatie per bus in Nijmegen
  • www.arriva.nl voor reisinformatie treinvervoer van en naar Limburg en de Achterhoek
  • twitter.com/NaarNijmegen voor actuele info over de bereikbaarheid en mobiliteit van Nijmegen
  • voor het gehele openbaar vervoer in Nederland kun je terecht op 9292.nl/app

Aftellen tot de 106ᵈᵉ editie van de 4Daagse