icon search

Taal / language:

icon search

Taal / language:

Let op: de Vierdaagse 2020 is afgelast.

 

LEES MEER

Een goede sportmassage verlicht uw spieren

De masseurs van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS) zijn tijdens de 104de Vierdaagse aanwezig op de Wedren en de medische verzorgingsposten langs de route.

Vanaf juni kun je hier uitgebreide informatie vinden over de sportverzorging- en sportmassageposten van het NGS. Kijk voor meer informatie op www.voorbereidingvierdaagse.nl of neem contact op met het NGS via [email protected].

Medische verzorgingsposten

Naast de massagepost op start- en finishterrein de Wedren tref je het NGS ook op de medische verzorgingsposten onderweg. Sportverzorging/massage op de verzorgingsposten geschiedt alleen op medische indicatie, zo nodig na beoordeling door of namens het hoofd van de Medische Dienst.

Aangezien een taping/bandage onderweg een behoorlijke ingreep kan betekenen, krijgt de wandelaar een behandelformulier mee waarop de reden van de behandeling en de naam van de sportverzorger/masseur vermeld worden. Op de volgende posten is dan nauwkeurig te bepalen hoe het proces verloopt.

Herkenbaar

Je wordt geadviseerd om alleen gebruik te maken van de sportverzorging/massagediensten van het NGS. Sportverzorgers/masseurs van het NGS zijn herkenbaar aan hun badges met het NGS-logo. Bovendien kunnen NGS-sportverzorgers zich identificeren. Vraag hen indien je twijfelt altijd naar hun licentie.

Stichting DE 4DAAGSE en de betrokken medische autoriteiten ontraden je gebruik te maken van medische- en verzorgende diensten die op de openbare weg aangeboden worden. We kunnen niet garanderen dat deze diensten een vergunning hebben gekregen van de betrokken gemeenten, danwel de juiste specialistische verzorging kunnen bieden.

webshop 300x250

twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

Disclaimer | Cookies | 2020 © Vierdaagse