icon search

Taal / language:

icon search

Taal / language:

Geen Vierdaagse in 2021

Met pijn in het hart hebben wij moeten besluiten dat de Vierdaagse dit jaar niet doorgaat. De coronapandemie en de bijkomende maatregelen maken het voor ons onmogelijk om de Vierdaagse in 2021 te organiseren zoals je dat van ons mag verwachten.

 

LEES MEER

Een goede nachtrust

Vele duizenden wandelaars logeren tijdens de Vierdaagse in of in de buurt van Nijmegen. Bij gastgezinnen, in hotels, op campings of in één van de overige accommodatiemogelijkheden. Dit scheelt veel reistijd en biedt bovendien de mogelijkheid de stad Nijmegen te bekijken of de Vierdaagsefeesten te bezoeken.

Waar kan ik overnachten?

Vierdaagsebed, onderdeel van het VVV Rijk van Nijmegen, biedt vele mogelijkheden om te overnachten. Zo is er voor Vierdaagse deelnemers de mogelijkheid een gastvrij verblijf te vinden bij een gastgezin in Nijmegen of omgeving. Veel Nijmeegse gezinnen maken tijdens de Vierdaagseweek ruimte in hun huis vrij om een of meerdere wandelaars te ontvangen en te verzorgen. Dit heeft in de loop van de geschiedenis al tot vele bijzondere vriendschappen geleid. Daarnaast worden er Vierdaagse hotelarrangementen samengesteld en kun je er terecht voor informatie over campings en andere accommodaties. 

Website: www.vierdaagsebed.nl
E-mail: [email protected]
Telefoon: 088-3660280 

Waar kan ik me aanmelden als gastgezin?

Als je je aan wil melden als gastgezin kun je eveneens terecht op de website van Vierdaagsebed. Uiteraard zijn er wel voorwaarden waar je aan moet voldoen, o.a.:
de wandelaars dienen te kunnen beschikken over een goed bed en gebruik kunnen maken van schone sanitaire voorzieningen
de minimale verzorging is op basis van overnachting en ontbijt

Kamp Heumensoord

Individuele militaire deelnemers kunnen bij inschrijving aangeven of ze gebruik willen maken van overnachting en verzorging op Kamp Heumensoord. Detachementen zijn verplicht te overnachten op Heumensoord. Vragen over het verblijf en de verzorging op Heumensoord kun je richten aan [email protected]

webshop 300x250

twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

Disclaimer | Cookies | 2021 © Vierdaagse