twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

vv overnachting kl

algemeen kl

vv overnachting kl

algemeen kl

twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

Een goede nachtrust

Vele duizenden wandelaars logeren tijdens de Vierdaagse in of in de buurt van Nijmegen bij gastgezinnen, in hotels, op campings of in één van de overige accommodatiemogelijkheden. Dit scheelt hen veel reistijd en biedt hen bovendien de mogelijkheid de stad Nijmegen te bekijken of de Vierdaagsefeesten te bezoeken.

Waar kan ik overnachten?

Vierdaagsebed, onderdeel van het VVV Rijk van Nijmegen, biedt u vele mogelijkheden om te overnachten. Zo bieden zij Vierdaagse wandelaars de mogelijkheid een gastvrij verblijf te vinden bij een gastgezin in Nijmegen of omgeving. Vele Nijmeegse gezinnen maken tijdens de Vierdaagseweek ruimte in hun huis vrij om een of meerdere wandelaars te ontvangen en te verzorgen. Dit heeft in de loop van de geschiedenis al tot vele bijzondere vriendschappen geleid. Voor meer informatie en online registratie kijk op www.vierdaagsebed.nl.

Daarnaast worden er Vierdaagse hotelarrangementen samengesteld en kunt u er terecht voor informatie over campings. Ook deze informatie vindt u op www.vierdaagsebed.nl. Voor persoonlijk contact belt u 088-3660280 of mailt u naar [email protected].

Waar kan ik me aanmelden als gastgezin?

Indien u zich wenst aan te melden als gastgezin kunt u ook terecht op www.vierdaagsebed.nl. Uiteraard zijn er wel voorwaarden waar u aan dient te voldoen, o.a.:
de wandelaars dienen te kunnen beschikken over een goed bed en gebruik kunnen maken van schone sanitaire voorzieningen
de minimale verzorging is op basis van overnachting en ontbijt

Kijk voor de overige voorwaarden en de vergoeding op de site.

LOWA webshop 360x210

Disclaimer | Cookies | 2019 © Vierdaagse