Inschrijven als individueel militair

Wat leuk dat je mee wil doen aan de 4Daagse! De 105de 4Daagse vindt plaats van 18 tot en met 21 juli 2023. Inschrijven voor de 4Daagse doe je online. Tijdens de inschrijfperiode vind je op deze pagina een link naar de inschrijfmodule. We laten je ruim van tevoren weten wanneer de inschrijving opent en hoe de inschrijfprocedure eruit zal gaan zien. Vanaf januari vind je alle benodigde informatie voor de inschrijving van 2023 op deze pagina!

Buitenlandse militaire deelnemers

Ben jij geen Nederlandse militair? Dan kan het zo zijn dat voor jou een andere inschrijfprocedure geldt. Check de Engelse pagina voor meer info over de inschrijving van militaire deelnemers uit delegatielanden en Small Contingents.

Meer info

Om individueel deel te mogen nemen als militair, stelt Defensie als voorwaarde dat je in het jaar van deelname 26 jaar of ouder dient te worden. Kijk voor meer informatie in de VS2-1100.

Op de pagina Afstanden kun je aan de hand van de leeftijdstabel zien voor welke afstand jij mag inschrijven. Let op: als jij je inschrijft voor de 40km-route die start vanaf Heumensoord, dan ben je verplicht om ook op Kamp Heumensoord te overnachten.

Gewezen militairen met erkende veteranenstatus kunnen individueel of in detachementsverband gebruik maken van een militair startbewijs. Individuele militaire deelnemers kunnen kiezen uit startlocatie Kamp Heumensoord of de Wedren. Veteranen die geen gebruik maken van een militair startbewijs kunnen ook geen gebruik maken van de faciliteiten van Kamp Heumensoord.

Burgermedewerkers van Defensie kunnen individueel inschrijven met een militair startbewijs. Zij maken dan gebruik van de faciliteiten van CVM (Centrale Verzorging Militairen), maar starten verplicht vanaf de Wedren. Burgermedewerkers die geen gebruik maken van een militair startbewijs kunnen ook geen gebruik maken van de faciliteiten op Kamp Heumensoord.

Online inschrijven voor de 4Daagse is eenvoudig en veilig. Als je dit lastig vindt, neem dan contact op met de Servicedesk. We helpen je graag!

Aftellen tot de 105ᵈᵉ editie van de 4Daagse