Inschrijven als individueel militair

Wat leuk dat je mee wil doen aan de 4Daagse! De 105de 4Daagse vindt plaats van 18 tot en met 21 juli 2023 en het inschrijfgeld bedraagt € 109,-. Inschrijven voor de 4Daagse doe je online. 

De inschrijving sluit wanneer het maximum aantal deelnemers is bereikt. Het maximaal aantal Nederlandse militairen is vastgesteld op 1950 en voor Small Contingents op 500. Er vindt geen loting meer plaats.

Buitenlandse militaire deelnemers

Ben jij geen Nederlandse militair? Dan kan het zo zijn dat voor jou een andere inschrijfprocedure geldt. Check de Engelse pagina voor meer info over de inschrijving van militaire deelnemers uit delegatielanden en Small Contingents.

4Daagse uitverkocht!

De 4Daagse is sneller dan ooit uitverkocht! Door overweldigende belangstelling is de limiet van 47.000 deelnemers voor de 105de editie op dinsdag 14 februari behaald. Lees het volledige nieuwsbericht hier. 

Schrijf in met je registratienummer

Schrijf je je in voor de 4Daagse, gebruik dan altijd je persoonlijke registratienummer. Aan dit nummer zijn al jouw gegevens zijn gekoppeld. Op die manier zorgen we er bijvoorbeeld voor dat je altijd de juiste beloning ontvangt.

Is dit de eerste keer is dat je mee wil doen aan de 4Daagse? Maak dan in Mijn 4Daagse of via de inschrijfmodule een account aan. Klik op ‘Ik schrijf voor het eerst in’ en volg de stappen. Je krijgt van ons per e-mail een registratienummer waarmee je je verder in kan schrijven.

Is mijn inschrijving gelukt?

Nadat je je hebt ingeschreven, ontvang je automatisch een bevestiging van je inschrijving per e-mail. Ook kun je altijd inloggen in Mijn 4Daagse om de status van je inschrijving te controleren. Heb je toch nog vragen, neem dan een kijkje op onze contactpagina.

Wijzigen van je inschrijving

Via Mijn 4Daagse kun je zelf wijzigingen in je contactgegevens aanbrengen of tot en met donderdag 13 juli kosteloos je afstand wijzigen. Na deze datum is een afstandswijziging alleen mogelijk op zondag 16 of maandag 17 juli bij de Servicedesk op jouw startlocatie tegen betaling van € 15,-. Op de pagina Afstanden kun je aan de hand van de leeftijdstabel zien op welke afstanden jij mag deelnemen.

Overnachten

Bij je inschrijving kun je aangeven of je gebruik wil maken van overnachting en verzorging op Kamp Heumensoord. Voor individueel deelnemende Nederlandse militairen is dit niet verplicht, behalve als je ervoor kiest om deel te nemen op de 40km-route die start vanaf Kamp Heumensoord. Heb je vragen over het verblijf en de verzorging op Heumensoord? Neem dan contact op met 4daagse@mindef.nl.

Heb je bij je inschrijving geen overnachting op Heumensoord geboekt? Dit kan ook op een later tijdstip nog. Tot en met 16 juni kun je via Mijn 4Daagse een verblijf op Kamp Heumensoord bijboeken.

Meer info

Om individueel deel te mogen nemen als militair, stelt Defensie als voorwaarde dat je in het jaar van deelname 26 jaar of ouder dient te worden. Kijk voor meer informatie in de VS2-1100.

Op de pagina Afstanden kun je aan de hand van de leeftijdstabel zien voor welke afstand jij mag inschrijven. Let op: als jij je inschrijft voor de 40km-route die start vanaf Heumensoord, dan ben je verplicht om ook op Kamp Heumensoord te overnachten.

Het inschrijfgeld voor de 105de 4Daagse is vastgesteld op € 109,-. Nederlandse militaire deelnemers die voor hun inschrijving toestemming hebben gekregen van hun commandant, hoeven dit bedrag niet zelf te betalen. Lees verder op de pagina Betalen en bevestigen.

Gewezen militairen met erkende veteranenstatus kunnen individueel of in detachementsverband gebruik maken van een militair startbewijs. Individuele militaire deelnemers kunnen kiezen uit startlocatie Kamp Heumensoord of de Wedren. Veteranen die geen gebruik maken van een militair startbewijs kunnen ook geen gebruik maken van de faciliteiten van Kamp Heumensoord.

Burgermedewerkers van Defensie kunnen individueel inschrijven met een militair startbewijs. Zij maken dan gebruik van de faciliteiten van CVM (Centrale Verzorging Militairen), maar starten verplicht vanaf de Wedren. Burgermedewerkers die geen gebruik maken van een militair startbewijs kunnen ook geen gebruik maken van de faciliteiten op Kamp Heumensoord.

Aftellen tot de 105ᵈᵉ editie van de 4Daagse