Inschrijven als individueel militair

De 104de 4Daagse vindt plaats van 19 tot en met 22 juli 2022. De inschrijvingen zijn gesloten.

Inschrijvingen gesloten

De 104de 4Daagse vindt plaats van 19 tot en met 22 juli 2022. 

2.557

Dat is het aantal inschrijvingen ontvangen van NL militairen tot en met 25 maart.

Schrijf in met je registratienummer

Schrijf je je in voor de 4Daagse, gebruik dan altijd je persoonlijke registratienummer. Aan dit nummer zijn al jouw gegevens zijn gekoppeld. Op die manier zorgen we er bijvoorbeeld voor dat je altijd de juiste beloning ontvangt.

Als dit de eerste keer is dat je mee wil doen aan de 4Daagse, dan begin je de inschrijfmodule met het aanmaken van een account. Vervolgens krijg je van ons een registratienummer waarmee je je verder in kan schrijven. Stond je al eens eerder ingeschreven voor de 4Daagse? Dan heb je al een registratienummer. Ben je deze vergeten, vraag jouw registratienummer dan op via Mijn 4Daagse.

Is mijn inschrijving gelukt?

Nadat je je hebt ingeschreven, ontvang je automatisch een bevestiging van je inschrijving per e-mail. Ook kun je altijd inloggen in Mijn 4Daagse om de status van je inschrijving te controleren. Heb je toch nog twijfels, neem dan contact op met onze Servicedesk. We helpen je graag!

Wijzigen van je inschrijving

Via Mijn 4Daagse kun je zelf wijzigingen in je contactgegevens aanbrengen of tot en met donderdag 14 juli kosteloos je afstand wijzigen. Na deze datum is een afstandswijziging alleen mogelijk op zondag 17 of maandag 18 juli bij de Servicedesk op jouw startlocatie tegen betaling van € 15,-. Op de pagina Afstanden kun je aan de hand van de leeftijdstabel zien op welke afstanden jij mag deelnemen.

Buitenlandse militaire deelnemers

Ben jij geen Nederlandse militair? Dan kan het zo zijn dat voor jou een andere inschrijfprocedure geldt. Check de Engelse pagina voor meer info over de inschrijving van militaire deelnemers uit delegatielanden en Small Contingents.

Overnachten

Bij je inschrijving kun je aangeven of je gebruik wil maken van overnachting en verzorging op Kamp Heumensoord. Voor individueel deelnemende Nederlandse militairen is dit niet verplicht, behalve als je ervoor kiest om deel te nemen op de 40km-route die start vanaf Kamp Heumensoord. Heb je vragen over het verblijf en de verzorging op Heumensoord? Neem dan contact op met 4daagse@mindef.nl.

Heb je bij je inschrijving geen overnachting op Heumensoord geboekt? Dit kan ook op een later tijdstip nog. Tot en met 29 april kun je via Mijn 4Daagse een verblijf op Kamp Heumensoord bijboeken.

Meer info

Om individueel deel te mogen nemen als militair, stelt Defensie als voorwaarde dat je in het jaar van deelname 26 jaar of ouder dient te worden. Kijk voor meer informatie in de VS2-1100.

Op de pagina Afstanden kun je aan de hand van de leeftijdstabel zien voor welke afstand jij mag inschrijven. Let op: als jij je inschrijft voor de 40km-route die start vanaf Heumensoord, dan ben je verplicht om ook op Kamp Heumensoord te overnachten.

Het inschrijfgeld voor de 104de 4Daagse is vastgesteld op € 104,-. Nederlandse militaire deelnemers die voor hun inschrijving toestemming hebben gekregen van hun commandant, hoeven dit bedrag niet zelf te betalen. Lees verder op de pagina Betalen en bevestigen.

Gewezen militairen met erkende veteranenstatus kunnen individueel of in detachementsverband gebruik maken van een militair startbewijs. Individuele militaire deelnemers kunnen kiezen uit startlocatie Kamp Heumensoord of de Wedren. Veteranen die geen gebruik maken van een militair startbewijs kunnen ook geen gebruik maken van de faciliteiten van Kamp Heumensoord.

Burgermedewerkers van Defensie kunnen individueel inschrijven met een militair startbewijs. Zij maken dan gebruik van de faciliteiten van CVM (Centrale Verzorging Militairen), maar starten verplicht vanaf de Wedren. Burgermedewerkers die geen gebruik maken van een militair startbewijs kunnen ook geen gebruik maken van de faciliteiten op Kamp Heumensoord.

Online inschrijven voor de 4Daagse is eenvoudig en veilig. Als je dit lastig vindt, neem dan contact op met de Servicedesk. We helpen je graag!

Aftellen tot de 104ᵈᵉ editie van de 4Daagse