twitterlogo facebook

home1-kl
home2-kl
home3-kl
home4-kl
home5-kl
home6-kl

100ste Vierdaagse van 19 - 22 juli 2016

Welkom op de officiële website van de Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen Nijmegen.
De Vierdaagse is een meerdaagse wandelprestatietocht waaraan jaarlijks 42.000 wandelaars deelnemen. Vanuit heel de wereld komen zij naar Nijmegen om vier dagen te wandelen in Nijmegen en de prachtige, bosrijke omgeving. Na vier dagen wandelen wacht de wandelaar een glorieuze intocht over de Via Gladiola om daarna het welverdiende Vierdaagsekruis in ontvangst te nemen.

De 99ste Vierdaagse werd gehouden van 21 t/m 24 juli 2015. Nagenieten van deze Vierdaagse kan nog steeds. Bekijk de foto's van de Vierdaagsefotografen en de afleveringen van de Vandaagse op Vierdaagse in beeld. Ook fysiek kunt u nog nagenieten door deel te nemen aan een van de vele wandeltochten die in Nederland en de grensstreek georganiseerd worden. Kijk voor inspiratie eens op www.wandel.nl.

De 100ste Vierdaagse is van 19 t/m 22 juli 2016. Op onze website staan nu al een aantal besluiten voor wat betreft het limiteringsprotocol voor deze jubileumeditie. Vanaf december zijn de reglementen en inschrijfprocedure te vinden op deze website.

Bekijk het laatste nieuws, volg ons op facebook en twitter en bekijk beelden op Vierdaagse in beeld.

webshop banner

Disclaimer | Cookies | 2015 © Vierdaagse