Meer info

  • LiveTracking van je deelname (leuk voor supporters)
  • Alle belangrijke evenementeninformatie bij elkaar
  • Laat iedereen weten dat jij erbij was met de unieke selfieframes

Je startnummer is gelijk aan het registratienummer waarmee je ingeschreven staat bij de 4Daagse 2022.

Het is belangrijk dat je jouw telefoon meeneemt, anders werkt de GPS-LiveTracking niet. Daarnaast is het ook noodzakelijk dat je jouw startnummer koppel aan jouw account. Zie hieronder hoe je dat precies doet.

Tijdens het evenement kun je voor de start op de ‘start button’ drukken, dan wordt jouw GPS-LiveTracking geactiveerd, en kunnen jouw supporters je volgen.

Om de GPS-LiveTracking functie te activeren, dien je jouw startnummer te koppelen aan de app. Dit doe je door een account aan te maken in de 4Daagse app. Bevestig je e-mailadres na het registreren en log in met je account in de 4Daagse app. Heb jij geen e-mail ontvangen? Check dan jouw spam.

Meld je vervolgens in de app aan als deelnemer. Vul in jouw profiel het startnummer in. Je startnummer is gelijk aan je registratienummer waarmee je ingeschreven staat bij de 4Daagse.

Wil je dat jouw supporters jou kunnen volgen, maar wil je niet dat iedereen je kan volgen? Zet dan je profiel op privé. Op deze manier kunnen alleen de mensen je volgen, die van jou de pincode hebben gehad. Deze pincode stel je zelf in.

Nee, je kunt alleen gevolgd worden tijdens het lopen van de route. Loop je buiten de route, dan kunnen anderen jou niet volgen met LiveTracking.

Je kunt deelnemers zoeken op naam of startnummer en op ‘volgen’ klikken. Als diegene een privé profiel heeft aangemaakt, heb je een pincode nodig. Vraag deze op bij de wandelaar die jij graag wil supporten.

Controleer of de naam en geboortedatum in jouw profiel overheen komen met de gegevens van jouw inschrijving bij de 4Daagse. Heb jij vragen over de app of ervaar je problemen, neem dan contact op met team@tracx.events.

Aftellen tot de 106ᵈᵉ editie van de 4Daagse