Feiten & cijfers 106de 4Daagse

Leestijd circa 2 minuten

Dit jaar hebben 47.000 wandelaars zich ingeschreven, wat een schat aan feiten en cijfers oplevert! Velen van hen hebben bovendien een opmerkelijk verhaal. Naast de wandelaars zijn er verschillende activiteiten tijdens de 4Daagseweek die zeker een bezoek waard zijn. Alle benodigde documenten zijn te vinden in dit nieuwsbericht.

Feiten en cijfers

Op onze website vind je alle antwoorden op vragen zoals: hoeveel nationaliteiten lopen er mee met de 4Daagse? Wat is de verhouding tussen militairen en burgers? En hoeveel wandelaars lopen voor het eerst mee? Deze informatie staat allemaal in het Feiten en Cijfers document.

In de Spotlight

Ook dit jaar weer is een aantal deelnemers aangemerkt als 'opvallend'. Omdat ze jong zijn, of oud, of al heel vaak de 4Daagse hebben gelopen. Omdat ze een bijzonder verhaal te vertellen hebben of omdat zij een extra prestatie leveren, bovenop de sportieve prestatie die de 4Daagse al is. Deze verhalen hebben wij gebundeld in een brochure.

Op vrijdag, tijdens de intocht op de Via Gladiola lopen deze deelnemers met een herkenningsvlaggetje, waarbij het nummer van het vlaggetje overeenkomt met het nummer in deze brochure. Wil je in contact komen met een van deze bijzondere deelnemers? Stuur dan een mail naar communicatie@4daagse.nl.

Activiteiten rondom de 106de 4Daagse

In dit overzicht vind je een aantal activiteiten tijdens de 4Daagseweek die ook interessant zijn om in beeld te brengen.

Persaccreditatie aanvragen

Heb je nog geen accreditatie aangevraagd, dan kan dit hier.

Deel dit artikel

Aftellen tot de 106ᵈᵉ editie van de 4Daagse