Eindbedrag De Vierdaagse Sponsorloop

In totaal is er € 535.881,- opgehaald
Leestijd circa 1 minuten

Voor de tiende keer konden 4Daagselopers hun wandelprestatie koppelen aan een zelfgekozen goed doel. Dit jaar hebben 694 deelnemers dankzij hun 22.622 donateurs een prachtig bedrag opgehaald.

10 jaar

Het bestuur van De Vierdaagse Sponsorloop, bestaande uit Ank Bijleveld, Niels ten Anscher en Lex Roolvink, is waanzinnig trots op het behaalde resultaat. Felicitaties aan de 232 organisaties die dankzij deze deelnemers binnenkort weer een mooie bijdrage kunnen verwachten. Met de eindstand van 2022 erbij is in de afgelopen 10 jaar al ruim 4,1 miljoen euro uitbetaald aan een groot aantal goede doelen.

Bijzondere prestatie

Marsleider van de 4Daagse Henny Sackers: "Het behalen van het 4Daagsekruis is al een prestatie op zich, maar als je dan ook nog je gemaakte kilometers koppelt aan het goede doel, heb je een extra schouderklopje verdiend. Voor het tiende jaar op rij hebben deelnemers zich kunnen aanmelden bij De Vierdaagse Sponsorloop en is er wederom een prachtig bedrag opgehaald voor al die mooie doelen. Als organisatie zijn wij trots op dit initiatief, op de wandelaars en al hun donateurs."

Cijfers

Opgehaald bedrag: € 535.881,-
Aantal sponsorlopers: 694
Aantal donateurs: 22.622
Aantal goede doelen: 232

Deel dit artikel

Aftellen tot de 106ᵈᵉ editie van de 4Daagse