De 4Daagse verheugd met Bergman Clinics als officiële gezondheidspartner

Leestijd circa 2 minuten

Bergman Clinics, het netwerk van focusklinieken voor planbare medische zorg, voegt zich per 2024 bij de officiële partners van de 4Daagse. Als vooraanstaande aanbieder van orthopedische zorg in Europa zet Bergman Clinics zich in voor preventie en het bevorderen van een vitale en gezonde levensstijl.

"Met de toenemende zorgvraag in Nederland zien wij voor onszelf een belangrijke rol weggelegd, en voelen we dit ook als verantwoordelijkheid, om een gezonder Nederland actief te helpen bevorderen. Om die reden focussen wij ons naast het bieden van topkwaliteit zorg ook op preventie en ondersteunen we initiatieven die bijdragen aan vitaliteit en gezondheid", aldus Emile van Oorschot, CEO Bergman Clinics. De samenwerking met de 4Daagse, bekend als een van 's werelds grootste wandelevenementen, zet Bergman Clinics een mooie stap om deze rol te realiseren.

"De 4Daagse verwelkomt Bergman Clinics als partner en is ervan overtuigd dat deze samenwerking ten goede zal komen aan zowel de deelnemers als het bredere publiek", bevestigt Henny Sackers, bestuursvoorzitter van Stichting DE 4DAAGSE.

Over Bergman Clinics

Bergman Clinics, actief voor meer dan 35 jaar, is een toonaangevende Europese keten van focusklinieken. Met meer dan 75 locaties in Nederland, waaronder de merknamen Bergman Clinics, Bey Clinics en Memira, richt de organisatie zich op het aanbieden van hoogwaardige planbare medische zorg. Door de focus op veelvoorkomende behandelingen heeft Bergman Clinics aanzienlijke kennis en expertise opgebouwd en behoort het tot de Top-10 van meest doorverwezen zorgaanbieders in Nederland op het gebied van Bewegen, Ogen, Huid & Vaten, KNO, Vrouw, Maag & Darm, en Uiterlijk.

Voor meer informatie over Bergman Clinics en hun betrokkenheid bij de 4Daagse, kunt u contact opnemen met de marketingcommunicatie afdeling van Bergman Clinics via marcom@bergmanclinics.nl.

Deel dit artikel

Aftellen tot de 106ᵈᵉ editie van de 4Daagse