4Daagse uitzendingen

Blik nu alvast terug
Leestijd circa 2 minuten

Meer dan 45.000 wandelaars brengen meer dan 45.000 verhalen met zich mee. Wil jij (alvast) nagenieten van de 4Daagse? Deze programma's brengen het 4Daagsegevoel in beeld. Kijk je mee? 

KRO-NCRV - 'Het gevoel van de Vierdaagse'

Ook dit jaar brengt KRO-NCRV in het programma ‘Het gevoel van de Vierdaagse’ vanuit Nijmegen dagelijks verslag van het grootste wandelevenement van de wereld. Dit jaar de 105de editie. 45.000 deelnemers en meer dan 70 verschillende nationaliteiten, van 11 jaar tot 90+, komen elk jaar naar Nijmegen om vier dagen 30, 40 of 50 kilometer te wandelen. Het drietal Fons de Poel, Sosha Duysker en Tim Hogenbosch doen verslag van de 4Daagse en geeft een gezicht aan het feestelijke programma. 'Het gevoel van de Vierdaagse' is van dinsdag 18 juli t/m vrijdag 21 juli om 20.30 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO 1.

Bekijk 'Het gevoel van de Vierdaagse'
Bekijk 'Het 4Daagse journaal'

Omroep Gelderland - 'Het 4Daagse journaal'

Dit jaar doet Omroep Gelderland voor de 25ste keer verslag van het grootste wandelevenement ter wereld: de 4Daagse. Vier dagen lang leggen deelnemers 30, 40 of 50 kilometer af, met het felbegeerde 4Daagsekruisje als doel. Presentator Harm Edens is er weer bij en neemt je mee naar alle hoogtepunten. Van maandag 17 t/m vrijdag 21 juli iedere dag vanaf 17.15 uur te zien in het 4Daagse Journaal op TV Gelderland.

Op vrijdag 21 juli is de dag van de intocht op de Via Gladiola, waar de wandelaars marcherend, swingend of strompelend de eindstreep naderen. De intocht is vanaf 14.00 uur live te volgen op TV Gelderland.

Defensie journaal - 'Vanaf kamp Heumensoord' 

Het Ministerie van Defensie maakt vanaf 17 juli een dagelijks een journaal over de militaire deelnemers aan de 4Daagse van Nijmegen. Wil je de militairen volgen en een indruk krijgen van het leven op Kamp Heumensoord kijk dan naar dit journaal via www.defensie.nl

Bekijk het 'Kamp Heumensoord journaal'
Deel dit artikel

Aftellen tot de 106ᵈᵉ editie van de 4Daagse