twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

v benikfit kl

algemeen kl

v benikfit kl

algemeen kl

twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

Handige websites

Wandel.nl: de wandelcommunity van Nederland

Wandelen is onmisbaar in een gezonde en actieve leefstijl. Door te wandelen wordt onze samenleving leuker en vitaler. Wandel.nl biedt alle wandelaars in Nederland diensten, kennis en producten om wandelen optimaal te ervaren. Op de speciale Vierdaagse-pagina vind je interessante artikelen en tips die je helpen om goed voorbereid aan de start van de Vierdaagse te verschijnen. Wandel.nl is een initiatief van de KWBN.

Sportzorg.nl: verantwoord sporten en gezond bewegen

Sportzorg.nl/vierdaagse is de voorlichtingswebsite van Sportgeneeskunde Nederland. Op deze onafhankelijke website vind je laagdrempelige informatie over uiteenlopende onderwerpen als blessures, voeding, psychologie, sportkeuringen en chronische aandoeningen.

Voorbereidingvierdaagse.nl: tips van het NGS

Deelnemen aan de Vierdaagse is leuk en gezond. Een grondige voorbereiding, de juiste voeding en goede nazorg zijn echter onmisbaar. De tips en adviezen op www.voorbereidingvierdaagse.nl helpen je op een verantwoorde manier te genieten van het evenement. Deze website is een initiatief van het NGS (Nederlands Genootschap voor Sportmassage).

LOWA webshop 360x210

Disclaimer | Cookies | 2019 © Vierdaagse