icon search

Taal / language:

icon search

Taal / language:

Geen Vierdaagse in 2021

Met pijn in het hart hebben wij moeten besluiten dat de Vierdaagse dit jaar niet doorgaat. De coronapandemie en de bijkomende maatregelen maken het voor ons onmogelijk om de Vierdaagse in 2021 te organiseren zoals je dat van ons mag verwachten.

 

LEES MEER

Handige websites

Wandel.nl: de wandelcommunity van Nederland

Wandelen is onmisbaar in een gezonde en actieve leefstijl. Door te wandelen wordt onze samenleving leuker en vitaler. Wandel.nl biedt alle wandelaars in Nederland diensten, kennis en producten om wandelen optimaal te ervaren. Op de speciale Vierdaagse-pagina vind je interessante artikelen en tips die je helpen om goed voorbereid aan de start van de Vierdaagse te verschijnen. Wandel.nl is een initiatief van de KWBN.

Ben jij van plan om deel te nemen aan de Vierdaagse? Je kunt nooit vroeg genoeg beginnen met trainen! Via de gratis Wandel.nl Vierdaagse Experience app ontvang je trainingsschema’s en handige tips.

Sportzorg.nl: verantwoord sporten en gezond bewegen

Sportzorg.nl/vierdaagse is de voorlichtingswebsite van Sportgeneeskunde Nederland. Op deze onafhankelijke website vind je laagdrempelige informatie over uiteenlopende onderwerpen als blessures, voeding, psychologie, sportkeuringen en chronische aandoeningen.

Voorbereidingvierdaagse.nl: tips van het NGS

Deelnemen aan de Vierdaagse is leuk en gezond. Een grondige voorbereiding, de juiste voeding en goede nazorg zijn echter onmisbaar. De tips en adviezen op www.voorbereidingvierdaagse.nl helpen je op een verantwoorde manier te genieten van het evenement. Deze website is een initiatief van het NGS (Nederlands Genootschap voor Sportmassage).

webshop 300x250

twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

Disclaimer | Cookies | 2021 © Vierdaagse