icon search

Taal / language:

icon search

Taal / language:

Lang leve het vrijwilligerslegioen!

Elk jaar op de derde dinsdag in juli gaat in Nijmegen de Vierdaagse van start. Een wandelfeest waar jaarlijks ruim 40.000 deelnemers aan de start verschijnen. Vanuit de hele wereld komen sportievelingen naar Nijmegen om vier dagen in de regio Nijmegen te wandelen en op de laatste dag het felbegeerde Vierdaagsekruis in ontvangst te nemen. Sportiviteit, doorzettingsvermogen, verbroedering, feest, blaren, gastvrijheid, pijn en prestatie zijn de belangrijkste ingrediënten van deze jaarlijkse Walk of the World. 

Niets van dit alles is mogelijk zonder de inzet van vele vrijwilligers. Naast een aantal betaalde medewerkers zijn er jaarlijks honderden vrijwilligers actief in de organisatie van de Vierdaagse, samen vormen zij het uitvoerend comité. Sommige werken alleen tijdens de Vierdaagseweek, anderen werken gedurende het hele jaar en zijn verantwoordelijk voor een specifiek deel van de organisatie. Wil jij een bijdrage leveren aan de organisatie en zelf ook een onvergetelijke week meemaken? 

Vrijwilliger worden bij de Vierdaagse

De Vierdaagse wil haar wandelaars een onvergetelijke week bezorgen. Dit doen we door een goed georganiseerd evenement aan te bieden waar enthousiaste medewerkers collegiaal en gastvrij hun werkzaamheden verrichten. Om deze medewerkers te vinden hebben we een aantal basisvoorwaarden omschreven waarin een toekomstige vrijwilliger zich moet herkennen.

Wat vragen wij in ieder geval van jou?

  • Je beschikt over een flinke portie organisatiesensitiviteit en kunt je goed inleven in de werkzaamheden van andere diensten en je realiseert je wat de impact is van jouw handelen op andere delen van de organisatie.
  • Je bent klantvriendelijk en werkt klantgericht, je kent de behoeften van de wandelaar én van de organisatie. Je werkt volgens de gemaakte afspraken en procedures en doet dit met zorg en toewijding om zo de beste service te kunnen bieden.
  • Samenwerken staat hoog in je vaandel. Je bent collegiaal, toont betrokkenheid en deelt verantwoordelijkheid om samen de gemeenschappelijke doelen te behalen.
  • Je hebt een goede Nederlandse en Engelse mondelinge uitdrukkingsvaardigheid.
  • Je bent stressbestendig en flexibel in werken en denken.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en reageert altijd beleefd en met respect naar de deelnemers en je collega’s.
  • Je voelt je prettig in de digitale wereld en weet om te gaan met de hedendaagse communicatiemiddelen.
  • Je verkeert in goede fysieke conditie (lang staan, sjouwen en veel lopen is niet ondenkbaar).
  • Je bent minimaal 18 jaar en ruim beschikbaar in de periode rond de Vierdaagse (houd rekening met zeven lange dagen).

Voor sommige functies zijn naast deze basisvoorwaarden aanvullende voorwaarden of kennis vereist. Mocht dit van toepassing zijn, dan is dit vermeld bij de specifieke vacature. De vacatures van dit moment vind je hier.

En wat krijg jij van ons?

Werken voor de Vierdaagse is vrijwillig. De dankbaarheid van de duizenden enthousiaste deelnemers en van onze organisatie is je grootste beloning. Daarnaast maak je deel uit van de grote Vierdaagse-familie (vrijwilliger zijn bij de Vierdaagse is ook verslavend) en doe je ervaring op bij een groot internationaal sportevenement. En natuurlijk zorgen wij ervoor dat je goed gevoed en goed gekleed je werk kunt doen en krijg je een bijdrage in je reis- en verblijfkosten.

Onze organisatie kent naast een betaalde bureauorganisatie een aantal diensten die ieder verantwoordelijk zijn voor een deel van de organisatie. Ben je nieuwsgierig naar deze diensten en de werkzaamheden die ze verrichten, hier vind je meer informatie.

Word je steeds enthousiaster en wil je je aanmelden als vrijwilliger? Klik hier voor meer informatie over aanmelden.

webshop 300x250

twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

Disclaimer | Cookies | 2021 © Vierdaagse