icon search

Taal / language:

icon search

Taal / language:

Geen Vierdaagse in 2021

Met pijn in het hart hebben wij moeten besluiten dat de Vierdaagse dit jaar niet doorgaat. De coronapandemie en de bijkomende maatregelen maken het voor ons onmogelijk om de Vierdaagse in 2021 te organiseren zoals je dat van ons mag verwachten.

 

LEES MEER

Vierdaagsekerkdienst

Stichting Vierdaagsemis organiseert al vele jaren op zondag voor de start van de Vierdaagse een Vierdaagsekerkdienst.Kijk voor meer inlichtingen op de website van de Stichting Vierdaagsemis.

Vlaggenparade

De feestelijke en kleurrijke Vlaggenparade fungeert traditiegetrouw als openingsact van de Vierdaagse. Zo’n 1.500 wandelaars - nationale en internationale militairen en burgergroepen - trekken op zondagmiddag in een feestelijke en muzikale parade door het hart van de Nijmeegse binnenstad naar de Wedren. Wanneer er meer bekend is over de festiviteiten tijdens de 104de Vierdaagse, dan vind je daarover alle informatie op deze pagina.

Waal in vlammen

Ieder jaar heten de gemeente Nijmegen, de Stichting Vierdaagsefeesten en Stichting DE 4DAAGSE de deelnemers aan de Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen Nijmegen welkom in de stad met een spectaculaire vuurwerkshow. De openingsceremonie 'Waal in vlammen' vindt plaats op de zondagavond voor de Vierdaagse en is het beste te zien vanaf de Waalkade.

webshop 300x250

twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

Disclaimer | Cookies | 2021 © Vierdaagse