icon search

Taal / language:

icon search

Taal / language:

Let op: de Vierdaagse 2020 is afgelast.

 

LEES MEER

Vierdaagsekerkdienst

Stichting Vierdaagsemis organiseert al vele jaren op zondag voor de start van de Vierdaagse een Vierdaagsekerkdienst. Het bestuur van de Stichting Vierdaagsemis nodigt je volgend jaar weer van harte uit voor de Vierdaagsekerkdienst op zondag voorafgaand aan de Vierdaagse.
De 59ste Vierdaagsekerkdienst vindt plaats op zondag 18 juli 2021 in de St. Stevenskerk te Nijmegen. Kijk voor meer inlichtingen op de website van de Stichting Vierdaagsemis.

Vlaggenparade

Net als in de afgelopen jaren zal de feestelijke en kleurrijke Vlaggenparade in 2021 als openingsact van de Vierdaagse fungeren. Zo’n 1.500 wandelaars - militairen en burgergroepen - trekken op zondagmiddag in een feestelijke en muzikale parade door het hart van de Nijmeegse binnenstad naar de Wedren onder het motto ‘Wij zijn in Nijmegen - de Vierdaagse kan beginnen!’

Een keur aan nationale en internationale wandelgroepen, in omvang variërend van 15 tot maximaal zo’n 150 deelnemers, zal in de parade vertegenwoordigd zijn. Uiteraard worden in de parade de vlaggen van alle in de Vierdaagse vertegenwoordigde nationaliteiten meegedragen. Welke buitenlandse militaire delegaties in de Vlaggenparade vertegenwoordigd zijn, wordt pas in detail bekend als die zijn gearriveerd op militair Vierdaagsekamp Heumensoord. De route van de Vlaggenparade zal medio juni 2021 bekend worden gemaakt op deze pagina.

Waal in vlammen

Ieder jaar heten de gemeente Nijmegen, de Stichting Vierdaagsefeesten en Stichting DE 4DAAGSE de deelnemers aan de Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen Nijmegen welkom in de stad met een spectaculaire vuurwerkshow. De openingsceremonie 'Waal in vlammen' vindt naar verwachting op zondagavond 18 juli 2021 rond 22.30 uur plaats aan de Waalkade.

webshop 300x250

twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

Disclaimer | Cookies | 2020 © Vierdaagse