icon search

Taal / language:

icon search

Taal / language:

Let op: de Vierdaagse 2020 is afgelast.

 

LEES MEER

Ons evenement bezoeken?

Tijdens de Vierdaagse bezoeken duizenden mensen de stad Nijmegen om vrienden of familie aan te moedigen, te feesten en te genieten van de fantastische sfeer als ruim 42.000 wandelaars vanuit heel de wereld vier dagen door de regio Nijmegen lopen. Deze grote toeloop van mensen doet een groot beroep op de gastvrijheid van de stad, het wegennet en het openbaar vervoer. Wandelaars en toeschouwers worden daarom geadviseerd om gebruik te maken van het openbaar vervoer of de fiets. Kom je met de auto? Maak dan gebruik van de parkeervoorzieningen buiten de stad.

Bereikbaarheid gemeente Nijmegen

Informatie over parkeergelegenheden, openbaar vervoer en wegafsluitingen in Nijmegen tijdens de Vierdaagse is verzameld op een speciale Vierdaagsewebsite van de gemeente Nijmegen. Op de pagina Downloads vind je documenten met alle wegafzettingen per dag omschreven.

Een plek langs het parcours

Als bezoeker van de Vierdaagse is er in Nijmegen, maar ook in de omliggende gemeenten, veel te beleven. Er worden allerlei feestelijke activiteiten georganiseerd en natuurlijk is het ook fantastisch om de duizenden wandelaars ergens langs het parcours aan te moedigen. Kijk hier voor het programma van de doortochtgemeenten. Wil je graag de intocht op vrijdag van dichtbij meemaken, dan raden we je aan om kaartjes te kopen voor de tribunes. 

Informatie over de globale doorkomsttijden vind je bij Downloads.

webshop 300x250

twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

Disclaimer | Cookies | 2020 © Vierdaagse