twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

b kl

algemeen kl

b kl

algemeen kl

twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

Ons evenement bezoeken?

Tijdens de Vierdaagse bezoeken duizenden mensen de stad Nijmegen om vrienden of familie aan te moedigen, getuige te zijn van dit grote wandelfestijn en te genieten van de fantastische sfeer als ruim 42.000 wandelaars vanuit heel de wereld vier dagen door de regio Nijmegen lopen. Deze grote toeloop van mensen doet een groot beroep op de gastvrijheid van de stad, het wegennet en het openbaar vervoer. Wandelaars en toeschouwers worden daarom geadviseerd om gebruik te maken van het openbaar vervoer of de fiets.

Bereikbaarheid gemeente Nijmegen

Informatie over parkeergelegenheden, openbaar vervoer en wegafsluitingen in Nijmegen tijdens de Vierdaagse is verzameld op een speciale Vierdaagsewebsite van de gemeente Nijmegen. Deze website is gehele maand juli online. Op de pagina Service-Downloads vindt u documenten met alle wegafzettingen per dag omschreven.

Een plek langs het parcours

Als bezoeker van de Vierdaagse is er in Nijmegen, maar ook in de omliggende gemeenten, veel te beleven. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd en natuurlijk is het ook erg leuk om de duizenden wandelaars ergens langs het parcours aan te moedigen. Kijkt u hier voor het programma van de doortochtgemeenten. Wilt u graag de intocht op vrijdag van dichtbij meemaken, dan raden we u aan om kaartjes te kopen voor de tribunes. Op de pagina Opening en intocht vindt u vanaf mei hier meer informatie over.

Informatie over de globale doorkomsttijden vindt u bij Service-Downloads.

LOWA webshop 360x210

Disclaimer | Cookies | 2019 © Vierdaagse