icon search

Taal / language:

icon search

Taal / language:

Sponsor worden?

De Vierdaagse is een bijzonder evenement. Niet alleen vanwege de enorme populariteit bij wandelaars en het publiek. Of door het feit dat vrijwel de hele organisatie wordt gerund door vrijwilligers. Maar vooral ook doordat de Vierdaagse als een van de weinige grote evenementen niet afhankelijk is van sponsors. Daarmee is de organisatie veel minder kwetsbaar en zal het doorgaan van het evenement in ieder geval niet afhangen van een sponsor meer of minder.

Waarom zijn er dan toch sponsors?

Er zijn een aantal redenen waarom de Vierdaagse toch actief bezig is om sponsoren aan het evenement te verbinden. Eerstens willen wij het inschrijfgeld op een aanvaardbaar -relatief laag- niveau houden. Het inschrijfgeld mag wat ons betreft geen drempel zijn om ja dan nee mee te doen aan de Vierdaagse. Maar vooral door de bijdragen van sponsoren kunnen wij de wandelaars, direct of indirect, extra services bieden. Je moet daarbij o.a. denken aan de goede faciliteiten op het start/finishterrein, de medische verzorging en de sanitaire voorzieningen onderweg.

Welke sponsoren?

Wij hebben daarom vooral sponsoren die iets extra’s aan ons ‘product’ Vierdaagse toevoegen. De sponsoren hebben meestal een duidelijke 'link' met ons evenement en wij zien hen dan ook nadrukkelijk meer als partner van onze organisatie dan als ‘adverteerder’ die ruimte bij ons koopt om zijn producten en diensten aan te prijzen. Voorbeelden zijn o.a. Lowa als producent van wandelschoenen, Albron voor de catering en de gezondheidsproducten van o.a. ICE Power en Bauerfeind. 

Overzicht sponsors

Belangstellend?

Over het algemeen hebben wij voor meerdere jaren afspraken met deze organisaties. Maar er zijn soms wisselingen waardoor er weer ruimte ontstaat voor een nieuwe sponsor. Voor iedere (nieuwe) sponsor maken wij een pakket op maat, hoewel er van ons uit steeds wel een aantal basisvoorwaarden zijn. Mocht je belangstelling hebben om de match tussen jouw bedrijf/product en ons evenement te toetsen, neem dan contact op met Mark Prinsen ([email protected]) die de sponsoring voor de Vierdaagse coördineert.

Adverteren

Als aanvulling op de sponsoren zijn er op selectieve basis mogelijkheden voor commerciële activiteiten via advertenties, deelname aan een goodiebag of aan de promoparade voorafgaand aan de intocht op de vrijdag.

Informatie over de mogelijkheden via [email protected].

webshop 300x250

twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

Disclaimer | Cookies | 2021 © Vierdaagse