icon search

Taal / language:

icon search

Taal / language:

Let op: de Vierdaagse 2020 is afgelast.

 

LEES MEER

Hoe en waar vindt er controle plaats?

Controle - individuele deelnemers

Elke individuele deelnemer ontvangt bij aanmelding (op zondag of maandag) én na afloop van iedere wandeldag (behalve vrijdag) een controlekaart. Deze kaart kan gedurende de dag op verschillende plaatsen op de route door controleurs 'geknipt' worden. Op het eind van de wandeldag levert men deze controlekaart in bij het registratiebureau. De kaart wordt gecontroleerd en indien goedgekeurd, wordt het polsbandje gescand en ontvangt u een controlekaart voor de volgende dag.

Controle - groepen en detachementen

Alle deelnemers in de groep worden voorzien van een polsband. Het is mogelijk dat onderweg een of meerdere niet-aangekondigde controles plaatsvinden, uitsluitend voor groepen. Ook bij deze controle(s) dient de groep compleet te zijn. Uitdrukkelijk wordt erop gewezen dat de deelnemers in de groepen zich desverzocht moeten kunnen legitimeren. Lees ook het Reglement voor burgergroepen.

Controleposten

Op het parcours kan een paar keer per dag een controle plaatsvinden. Bij controles dient de individuele wandelaar zijn controlekaart te tonen. Bij iedere controlepost wordt de controlekaart ‘geknipt’. Vierdaagsemedewerkers lopen bij de controlepost goed herkenbaar rond en de controlepost wordt duidelijk aangekondigd met behulp van beachflags. Let op: de controlekaart wordt alleen geknipt op de weg. Wijk dus niet van de route af door op aanliggende fiets- of voetpaden te lopen, anders neem je het risico een controlepost te missen.

Start en finish middels het scannen van de polsband

Deelnemers aan de Vierdaagse (ook de groepsdeelnemers) ontvangen op de dag van aanmelding een polsband met een barcode, waarmee iedere dag de start- en aankomstregistratie plaatsvindt.

Bij de start en bij de finish wordt de barcode op de polsband gescand. De startscan haal je bij de startpoort. De finishscan haal je iedere wandeldag bij afmelding bij het registratiebureau op de Wedren of Heumensoord. Om te kunnen finishen is het noodzakelijk dat de deelnemer 's ochtends bij de start gescand is én op alle controleposten een 'knip' in de controlekaart heeft gekregen. Is dat in orde, dan krijgt men op het eind van de wandeldag de finishscan. Ontbreekt de finishscan, dan wordt de deelnemer als uitgevallen geregistreerd en kan de volgende dag niet meer starten.

webshop 300x250

twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

Disclaimer | Cookies | 2020 © Vierdaagse