twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

d aanmelden kl

algemeen kl

d aanmelden kl

algemeen kl

twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

Aanmelden op zondag 14 juli of maandag 15 juli

Op de bevestiging van de inschrijving staat vermeld bij welk registratiebureau u zich voorafgaand aan de wandeldagen moet aanmelden. Hier wordt uw inschrijving geactiveerd en krijgt u de documenten uitgereikt die u nodig heeft voor uw deelname aan de Vierdaagse.

Indien uw startlocatie de Wedren is, dient u zich op zondag 14 juli tussen 13.00 en 17.00 uur of maandag 15 juli tussen 10.00 en 17.00 uur persoonlijk te melden bij het registratiebureau in Julianapark Noord, direct naast de Wedren. Klik hier voor meer informatie over de aan- en afmeldprocedure voor individuele deelnemers met start- en finishlocatie de Wedren.

Deelnemers met startlocatie Heumensoord melden zich bij het registratiebureau op kamp Heumensoord (Scheidingsweg Nijmegen). De bevestiging van inschrijving voor de Vierdaagse is uw eerste toegangsbewijs tot het kamp. Zonder bevestiging heeft u geen toegang. Buitenlandse militairen met startlocatie Heumensoord kunnen zich op zondag tussen 13.00 en 17.00 uur of maandag tussen 10.00 en 17.00 uur aanmelden. Nederlandse militairen dienen zich te melden op maandag tussen 10.00 en 17.00 uur.

Wij adviseren alle deelnemers voldoende rekening te houden met de verkeersdrukte in en om Nijmegen en zo te voorkomen dat u na sluitingstijd van de registratiebureaus op de Wedren aankomt. De registratiebureaus sluiten op beide dagen om 17.00 uur. Heeft u zich niet gemeld op de aangegeven tijden dan kunt u niet deelnemen aan de Vierdaagse.

Mee te nemen documenten

Bij aanmelding op zondag of maandag bij uw registratiebureau dient u een geldig legitimatiebewijs én de bevestiging van uw inschrijving te kunnen tonen. Zonder deze bevestiging kan uw inschrijving niet geactiveerd worden. Iedere deelnemer moet zich persoonlijk melden bij het registratiebureau; het is niet mogelijk iemand te machtigen om uw aanmelding te realiseren. Met een 'legitimatiebewijs' wordt een officieel pasje of document bedoeld waarop uw foto en persoonsgegevens vermeld staan, bijvoorbeeld uw paspoort, identiteitskaart of rijbewijs.

Voor deelnemers in groepen en detachementen gelden speciale regels. De groepsleider of detachementscommandant haalt de documenten van alle groepsleden op en zorgt ervoor dat hij bij aanmelding beschikt over een fotokopie van een identiteitsbewijs van alle groepsleden.

webshop

Disclaimer | Cookies | 2019 © Vierdaagse