icon search

Taal / language:

icon search

Taal / language:

Let op: de Vierdaagse 2020 is afgelast.

 

LEES MEER

Aanmelden op zondag 19 juli of maandag 20 juli

Op je ticket staat vermeld bij welk registratiebureau je je voorafgaand aan de wandeldagen moet aanmelden. Bij het registratiebureau wordt je inschrijving geactiveerd en krijg je de documenten uitgereikt die je nodig hebt voor je deelname aan de Vierdaagse.

Mee te nemen documenten

  • Bij aanmelding op zondag of maandag bij je registratiebureau dien je je ticket - geprint of gedownload op je smartphone - te kunnen tonen. Zonder ticket kan je inschrijving niet geactiveerd worden. Let op: als je een wijziging hebt gemaakt in je inschrijving (bijvoorbeeld je afstand of registratiebureau) dan wordt ook je ticket gewijzigd. Je dient het meest recente ticket mee te nemen. Je vindt je ticket (pdf) op de pagina ‘Mijn ticket’ in Mijn Vierdaagse
  • Daarnaast moet je een geldig legitimatiebewijs kunnen laten zien. Met een 'legitimatiebewijs' wordt een officieel pasje of document bedoeld waarop je foto en persoonsgegevens vermeld staan, bijvoorbeeld je paspoort, identiteitskaart of rijbewijs.
  • Iedere deelnemer moet zich persoonlijk melden bij het registratiebureau; het is niet mogelijk iemand te machtigen om uw aanmelding te realiseren. 

Kom op tijd

Wij adviseren alle deelnemers voldoende rekening te houden met de verkeersdrukte in en om Nijmegen en zo te voorkomen dat je na sluitingstijd van de registratiebureaus op de Wedren aankomt. De registratiebureaus zijn op zondag open van 13.00 tot 17.00 uur en op maandag van 10.00 tot 17.00 uur. Heb je je niet gemeld op de aangegeven tijden, dan kun je niet deelnemen aan de Vierdaagse.

Ticket scannen vanaf een smartphone

In het kader van gemak en duurzaamheid is de mogelijkheid om de bevestiging niet te hoeven printen een steeds vaker geuite wens van zowel de deelnemers als de organisatie. Dit jaar kunnen alle deelnemers zowel met een ticket op smartphone als met een ticket op papier aanmelden.

Als je er voor kiest de het ticket vanaf je smartphone te laten scannen, bereid je dan goed voor en volg onderstaande instructies op als je je aan komt melden op zondag of maandag. Op deze manier houden we samen de wachttijden zo kort mogelijk. Als je deze instructies niet opvolgt, kan de medewerker je vragen uit de rij te gaan en voorrang te verlenen aan andere deelnemers.

  • Zorg ervoor dat je bij het aanmelden je ticket open hebt staan op je telefoon. Als je geen pdf’s kunt openen op je telefoon, download dan (gratis) Adobe Acrobat Reader via de App Store (iOS) of Google Play Store (Android).
  • Zorg ervoor dat de helderheid op jouw telefoon zo hoog mogelijk is ingesteld.

NB: Het is niet verplicht om de bevestiging vanaf een smartphone te laten scannen. Als je het fijner vindt om je bevestiging geprint mee te nemen naar de Wedren, dan kan dat ook. Je bent vrij om daarin zelf een keuze te maken.

Waar kan ik me aanmelden?

webshop 300x250

twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

Disclaimer | Cookies | 2020 © Vierdaagse