icon search

Taal / language:

icon search

Taal / language:

IML - Walking Association

In 1987 werd in Tokio mede op initiatief van de KNBLO-Wandelsportorganisatie Nederland (tegenwoordig KWBN) de ‘International Marching League’ (IML) opgericht. De IML Walking Association biedt door middel van de aangesloten organisaties de mogelijkheid de wandelsport ook in andere landen te beoefenen. De IML Walking Association is dus jouw internationale wandelpartner.

Om het deelnemen aan wandeltochten over de hele wereld te stimuleren is een beloningssysteem uitgewerkt, waarbij wandelaars na het succesvol voltooien van een wandeltocht een landenstempel ontvangen in hun IML-paspoort. Hiermee kan men titels verdienen en ontvangt men medailles met het opschrift 'Nos Iungat Ambulare'. Dit betekent 'Moge het wandelen ons samenbrengen'. En dat is, naast de wandelsport wereldwijd promoten, een van de belangrijkste doelstellingen van de IML Walking Association.

Een aantal wandeltochten die zich in de loop der jaren hebben aangemeld zijn onder andere de Internationale Tweedaagse mars van Vlaanderen (België), de Haervejsmarchen in Denemarken, La Marche de l'Armée in Luxemburg, International Four days marches Castlebar (Ireland) en de Two days Marches of Bern in Zwitserland.

Hou jij van wandelen en reis je ook graag? Maak dan kennis met IML Walking Association en ontdek al wandelend een andere cultuur en geniet van prachtige natuurgebieden. Meer informatie over de IML Walking Association, IML-wandeltochten en IML-beloningen vindt u op www.imlwalking.org.

webshop 300x250

twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

Disclaimer | Cookies | 2021 © Vierdaagse