M.O.K. Extended

Arnold Sardjoe alias M.O.K. begon op zijn 12de met keyboard en piano les aan het Centrum voor kunstzinnige Vorming te Oss. In korte tijd kwam men er al achter dat er in de jonge M.O.K. een ware toetsenist verscholen zat. Er zijn op het CKV 4 diploma's te behalen voor keyboard spelen, men doet er gemiddeld 8 jaar over. Maar de jonge artiest was zo gedreven dat hij al op 16 jarige leeftijd alle vier de diploma's heeft weten te behalen en dat ook nog eens Cum laude!

Hij begon kort na het behalen van zijn diploma’s met zingen. Hij deed mee aan talentenshows en heeft zelfs enkele keren gewonnen. Met de band Reinforcement heeft hij in verschillende voorprogramma's gestaan van vele grote artiesten o.a. Gyptian en Richi Spice. En in deze scene heeft hij ook zijn naam M.O.K. te danken. Internationale reggae muzikanten waren zo onder de indruk van zijn muzikale interpetaties dat men zei; " You are born with the keys, man." En zo werd Arnold Sardjoe "gedoopt" tot Master Of Keyz (M.O.K)

De laatste jaren heeft M.O.K. achter gesloten deuren samen gewerkt met verschillende artiesten waarmee hij eigen nummers heeft geproduceerd, en werkt hij ook aan zijn eigen solo nummers. Na veel ideeën besproken te hebben, heeft hij besloten om M.O.K. The One Man Band & EXTENDED op te richten en het publiekelijk te maken om de wereld te laten horen en voelen wat M.O.K. kan betekenen in deze muzikale wereld.

Het motto en het doel van M.O.K. luidt dan ook:

"Music and rythm find their way into secret places of the soul... All we want is to let your soul be touched by a beautiful song every day!"

Bezoek de website en volg de Facebookpagina. 

Dag: maandag 18 juli
Tijd
: 12.00 – 13.15 uur
Podium
: Wedren

Aftellen tot de 105ᵈᵉ editie van de 4Daagse