Inschrijven als individueel burger

Wat leuk dat je mee wil doen aan de 4Daagse! Alle informatie over de inschrijfperiode vind je hieronder. We raden je aan om dit goed door te lezen voordat je je gaat inschrijven.

Periode 1: maandag 12 februari (10.00 uur) tot vrijdag 1 maart (17.00 uur).
Voor jongeren geboren in kalenderjaren 2006-2012 en voor deelnemers die de 4Daagse al minimaal één keer succesvol op de reglementaire afstand hebben voltooid.

Periode 2: vanaf maandag 4 maart (10.00 uur).
Voor iedereen die in 2024 wil deelnemen aan de 4Daagse.

De inschrijving sluit wanneer het maximum aantal deelnemers is bereikt (artikel 1, inschrijfreglement). Iedereen heeft in periode 2 de kans om in te schrijven wanneer het maximaal aantal deelnemers in periode 1 nog niet is overschreden. Er vindt geen loting meer plaats.

Heb je jezelf inschreven en heb je betaald? Dan heb je een ticket voor de 4Daagse bemachtigd!

Registratienummer

Schrijf je je in voor de 4Daagse, gebruik dan altijd je persoonlijke registratienummer. Aan dit nummer zijn al jouw gegevens gekoppeld. Op die manier zorgen we er bijvoorbeeld voor dat je altijd de juiste beloning ontvangt.

Registratienummer opvragen

Stond je al eens eerder ingeschreven voor de 4Daagse? Dan heb je al een registratienummer. Ben je deze vergeten, vraag jouw registratienummer dan op via dit formulier.

Registratienummer aanmaken

Als dit de eerste keer is dat je mee wil doen aan de 4Daagse, dan kun je via dit formulier alvast een registratienummer aanmaken. Je krijgt dan van ons een registratienummer.

Inschrijven

Vul je persoonlijke gegevens en eventueel jouw KWbN lidmaatschapsnummer in. Als jouw gegevens overeenkomen, verschijnt automatisch jouw persoonlijke registratienummer. Controleer of alle gegevens goed ingevuld zijn en ga verder met jouw inschrijving.

Aantal tickets

Alle deelnemers die tijdens periode 1 mogen inschrijven, kunnen maximaal twee tickets kopen. Om een ticket voor een ander te kopen, heb je alle gegevens nodig. Dit zijn zowel persoonsgegevens als het persoonlijke registratienummer. Je mag alleen een ticket voor een ander kopen die ook in periode 1 gerechtigd is om in te schrijven.

Vanaf periode 2 kunnen deelnemers maximaal één ticket kopen. Ook als je al eens eerder succesvol hebt deelgenomen.

Korting KWbN-leden

Ben je lid van de KWbN? Met de Wandelvoordeelpas van wandelorganisatie KWbN ontvang je € 5,- korting op het inschrijfgeld. Selecteer bij je inschrijving het ticket ‘KWbN-leden’ en vermeld het correcte KWbN-lidmaatschapsnummer. De korting kan niet achteraf worden verrekend.

Is mijn inschrijving gelukt?

Nadat je je hebt ingeschreven, ontvang je automatisch een bevestiging van je inschrijving per e-mail. Ook krijg je toegang tot Mijn Dashboard. Daar kun je altijd inloggen en je inschrijving controleren. Heb je toch nog vragen, neem dan een kijkje op onze contactpagina.

Je officiële ticket is in de eerste week van juli beschikbaar in Mijn Dashboard. Dit ticket geldt als bevestiging van de inschrijving en moet je kunnen laten zien bij je aanmelding op zondag 14 of maandag 15 juli. Zodra het ticket voor je klaarstaat ontvang je een e-mail.

Overdragen ticket

Vanaf 2024 is het niet meer mogelijk om te annuleren, maar kun je wel je ticket overdragen. Als je niet mee kunt of wilt doen, dan kun je jouw inschrijving opnieuw beschikbaar stellen. Dit kan vanaf het moment dat de 4Daagse is uitverkocht tot en met 31 mei 17.00 uur, en zal dan vanaf dat moment zichtbaar zijn via Mijn Dashboard.

Hoe werkt het?

  • Geef in Mijn Dashboard aan dat je je ticket wilt overdragen;
  • Alle beschikbare tickets worden vervolgens via een speciale pagina op onze site weergegeven;
  • Een potentiële deelnemer kan op deze pagina een ticket aanklikken en de benodigde gegevens invullen;
  • Als alle ingevulde gegevens kloppen, kan de potentiële deelnemer overgaan tot betaling;
  • Zodra de betaling is afgerond, krijgt de verkoper een melding dat het ticket succesvol is verkocht;
  • Voor zowel koper als verkoper worden 5% administratiekosten in rekening gebracht bij de transactie;
  • Alleen tickets die rechtstreeks bij ons zijn gekocht, zijn overdraagbaar.

Wijzigen van je inschrijving

Via Mijn Dashboard kun je zelf wijzigingen in je contactgegevens aanbrengen en/of tot en met donderdag 11 juli 2024 kosteloos je afstand wijzigen. Na deze datum is een afstandswijziging alleen mogelijk op zondag 14 of maandag 15 juli bij de Servicedesk op de Wedren tegen betaling van € 15,-. Op de pagina Afstanden kun je aan de hand van de leeftijdstabel zien op welke afstanden jij mag deelnemen.

Meer info

Het inschrijfgeld voor de 106de 4Daagse is vastgesteld op € 115,-. Op de pagina Betalen en bevestigen vind je meer informatie over het inschrijfgeld, de wijze van betalen en wanneer je je ticket kunt verwachten.

Als je de 4Daagse minimaal één keer succesvol op de reglementaire afstand hebt voltooid, dan krijg tijdens periode 1 exclusief de gelegenheid je in te schrijven. Dat is van maandag 12 februari (10.00 uur) tot vrijdag 1 maart (17.00 uur). Schrijf in met het registratienummer dat je bij eerdere deelname(s) hebt gebruikt. 

Je kunt ook besluiten om in periode 2 in te schrijven. Dat is vanaf maandag 4 maart (10.00 uur). De inschrijving sluit wanneer het maximum aantal deelnemers is bereikt (artikel 1, inschrijfreglement). Er vindt geen loting meer plaats.

Als je geboren bent in 2006-2012, dan krijg tijdens periode 1 exclusief de gelegenheid je in te schrijven. Dat is van maandag 12 februari (10.00 uur) tot vrijdag 1 maart (17.00 uur).

Je kunt ook besluiten om in periode 2 in te schrijven. Dat is vanaf maandag 4 maart (10.00 uur). De inschrijving sluit wanneer het maximum aantal deelnemers is bereikt (artikel 1, inschrijfreglement). Er vindt geen loting meer plaats.

Als je nog nooit eerder succesvol de 4Daagse hebt uitgelopen op de reglementaire afstand, dan kun je je tijdens periode 2 inschrijven. Dat is vanaf maandag 4 maart (10.00 uur). De inschrijving sluit wanneer het maximum aantal deelnemers is bereikt (artikel 1, inschrijfreglement). Er vindt geen loting meer plaats.

Gebruik het formulier op deze pagina om je in te schrijven. Als je eerder hebt meegedaan aan de 4Daagse en al een registratienummer bezit, vul je alle velden in. Als dit de eerste keer is dat je mee wil doen aan de 4Daagse, dan begint je inschrijving met het aanmaken van een registratienummer.

Kies of je burger of militaire deelnemer bent en selecteer jouw ticket(s). Let erop of je een ‘standaard’ ticket of ‘KWbN leden’ ticket selecteert. Vul al jouw persoonlijke gegevens in en controleer of je registratienummer correct is. Ook kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld een certificaat of LOWA-artikelen aan je winkelmandje toe te voegen. Vul eventueel je correcte KWbN-lidmaatschapsnummer in om de korting van € 5,- te verrekenen. Nadat je akkoord bent gegaan met onze voorwaarden, kun je je inschrijving voortzetten.

Na het plaatsen van je bestelling word je automatisch doorgestuurd naar de betaalomgeving. Heb je betaald? Dan heb je een ticket voor de 4Daagse bemachtigd!

Nadat je je hebt ingeschreven, ontvang je automatisch een bevestiging van je inschrijving per e-mail.

Ook kun je altijd inloggen in Mijn Dashboard om de status van je inschrijving te controleren. 

Heb je toch nog vragen, neem dan een kijkje op onze contactpagina.

Op de pagina Afstanden kun je aan de hand van de leeftijdstabel zien voor welke afstand jij mag inschrijven.

Nee, het toevoegen van een begeleider aan de inschrijving van een kind is optioneel, niet verplicht. Een kind mag ook zonder begeleiding deelnemen aan de 4Daagse.

Ouders/begeleiders van kinderen die dit jaar 12, 13, 14 of 15 worden, mogen hun kind begeleiden op een niet-reglementaire afstand. Aan de betaalde inschrijving van het kind kan één begeleider toegevoegd worden. Begeleiders kunnen vanaf 1 april toegevoegd worden aan de inschrijving van een kind (geboren tussen 2009 & 2012) via Mijn Dashboard. Jeugdigen krijgen daar bericht van. Dit is mogelijk tot en met 11 juli 2024 17.00 uur. In de Regeling meewandelend begeleider bij jeugdigen(2024) lees je waar een begeleider aan hoort te voldoen. .

De kosten voor het toevoegen van een meewandelend begeleider zijn € 40,- die je direct via iDEAL dient te betalen.

Let op: een deelname als begeleider telt niet mee als een officiële deelname en je ontvangt hiervoor dus geen beloning.

Via Vierdaagse is het voorbereidingsprogramma van KWbN. Via Vierdaagse biedt debutanten de mogelijkheid om onder professionele begeleiding te trainen voor hun eerste deelname aan de 4Daagse.

Wil jij je inschrijven voor Via Vierdaagse? Dat kan vanaf 23 januari. Ga dan naar www.viavierdaagse.nl voor alle informatie. 

Aftellen tot de 106ᵈᵉ editie van de 4Daagse