Meedoen-regeling 

De gemeente Nijmegen geeft inwoners met een laag inkomen maximaal € 150,- voor culturele, sportieve en educatieve activiteiten. Dit heet de Meedoen-regeling. Kijk voor meer informatie over de Meedoen-regeling op de website van de gemeente Nijmegen of bel 14024.

De gemeente Heumen geeft inwoners met een laag inkomen maximaal € 275,- voor culturele, sportieve en educatieve activiteiten. Dit heet het Heumenstegoed. Kijk voor meer informatie over het Heumenstegoed op de website van de gemeente Heumen of bel  06 – 23 84 29 64.

Inwoners van de gemeente Overbetuwe kunnen via Meedoen in Overbetuwe ook hun punten inzetten voor de 4Daagse. Bekijk via de website van Meedoen in Overbetuwe de regelingen die en zijn en hoe je mee kunt doen.

Heb jij je succesvol aangemeld voor deze regeling? Dan kun je je voucher (tegoedbon) gebruiken om het inschrijfgeld voor de 4Daagse te betalen.

Zo werkt het

Wil je in 2024 inschrijven met gebruik van de Meedoen-regeling of het Heumenstegoed? Zo werkt dat: 

  • Stuur jouw voucher samen met jouw 4Daagse registratienummer naar info@4daagse.nl. Dit doe je dit tijdens de inschrijfperiode.
  • Heb je nog geen registratienummer? Maak deze dan eerst aan in via dit formulier.
  • Geef in de e-mail aan ons ook aan of je akkoord gaat met de reglementen.
  • Wij scannen je voucher. Het inschrijfgeld voor de 106de 4Daagse is € 115. We schrijven dit bedrag af van je voucher.
  • Je inschrijving is nu definitief! Wij sturen je een bevestiging van je inschrijving per e-mail. 

Aftellen tot de 106ᵈᵉ editie van de 4Daagse