William Smulders & Lieke Grey band

William Smulders & Lieke Grey band staat garant voor een onvergetelijk optreden met steengoede livemuziek, virtuoos gitaarspel, percussie en indrukwekkende zang. Ze spelen de hits van de jaren 50 tot heden! Denk hierbij aan nummers van o.a. Elvis, Tina Turner, Dean Martin, The pointer sisters, Adèle, Santana, Caro Emerald, Avicii en vele andere. De muziek van deze ijzersterke muzikanten is echt en puur. William en Lieke hebben beide een warme goed getrainde en zuivere zangstem.

William Smulders & Lieke Grey treden nu 9 jaar meerdere keren per week samen op. In deze tijd heeft dit muzikaal duo een geweldige track-record opgebouwd. Zo stonden ze samen op de podia’s van bijvoorbeeld GelreDome en de Nijmeegse vierdaagsefeesten, in het voorprogramma o.a. Lee Touwers, Ruth Jacott, Trijntje Oosterhuis en Gerard Joling. Daarnaast waren ze te zien op grote evenementen voor bijvoorbeeld: UWV, Rabobank, FNV, Shell, op middenstip en business-lounge bij PSV, FC Utrecht

Ook hebben zij meerdere eigen nummers uitgebracht, waarvan er 2 te horen zijn in de single top 10. Ook zijn ze te gast geweest bij o.a. de Tineke show van Tineke de Nooij, SBS6 en Radio en TV Gelderland.

Bezoek de website en volg de Facebookpagina.

Dag: dinsdag 19 juli
Tijd
: 12.00 – 13.15 uur
Podium
: Wedren

Aftellen tot de 105ᵈᵉ editie van de 4Daagse