The B Machine

Disco, Funk and Soul…and a little bit of Dance. Zo is de muziek van The B Machine het beste te omschrijven. Deze band, die in 2014 haar 30-jarig bestaan vierde is een begrip geworden in muziekland, in Nijmegen en verre omstreken! Een superstrakke blazers-sectie, een basis die staat als een huis en drie ijzersterke vocalen! The B Machine maakt een feest van ieder concert, de muzikanten van The B Machine staan erom bekend altijd veel lol op het podium te hebben!

De band speelt de betere funk, soul en disco van vroeger zoals CHIC, Michael Jackson, Kool and the Gang en James Brown maar ook enkele knallers van nu zoals van Mark Ronson en Bruno Mars. Garantie voor een avond dansen dus! Kortom, met lekkere muziek dendert deze elf-mensformatie door Nederland en soms daarbuiten, zoals bijvoorbeeld in Hurghada, Egypte.

The B Machine speelt op festivals, bedrijfsfeesten en soms bruiloften, maar is ook geregeld te zien en te horen in het ‘circuit’. Daar weten ze bijvoorbeeld op de Nederlandse Wijnfeesten, in Café Miles in Amersfoort en op de Nijmeegse Vierdaagsefeesten over mee te praten (en daar zelfs al meer dan 50 keer!). Altijd vergezeld van professionele geluids- en lichtmensen weet deze superband er steeds weer een daverend feest van te maken!

Are you ready to get sweaty!?

Bezoek de website en volg de Facebookpagina.

Dag: donderdag 21 juli
Tijd
: 13.45 – 15.00 uur
Podium
: Wedren

Aftellen tot de 105ᵈᵉ editie van de 4Daagse