Nieuwe manier van inschrijven

Leestijd circa 2 minuten

Met ingang van dit jaar slaat Stichting DE 4DAAGSE de handen ineen met Atleta, een ervaren partner in ticketverkoop voor sportevenementen. Atleta verzorgt onder andere een nieuwe en zeer gebruiksvriendelijke inschrijfmodule voor de 4Daagse. Deze manier van inschrijven zal herkenbaar zijn voor deelnemers aan evenementen zoals de Amsterdam Marathon, de Zevenheuvelenloop of de Dam tot Dam wandeltocht.


Bert Cocu, CEO Atleta BV: “De 4Daagse is alles wat een sportevenement zo mooi maakt. Afzien, blijdschap, deelnemers die tot het uiterste gaan, de sfeer en feestjes op de route. De enorme voldoening bij het bereiken van de finish. We zijn blij en trots dat we een bijdrage mogen leveren aan dit bijzondere evenement.”

Ook marsleider Henny Sackers is verheugd over deze samenwerking: “Atleta werkt op het gebied van ticketing en CRM systemen al enige jaren samen met andere partijen in de sportbranche en we hebben zeer veel vertrouwen in Atleta, in onze samenwerking en de nieuwe en zeer gebruiksvriendelijke manier van inschrijven.”

Mijn 4Daagse verdwijnt

Heb je je al eens eerder ingeschreven voor de 4Daagse? Dan behoud je je registratienummer. Daarmee kun je je opnieuw inschrijven voor de 106de editie aankomende zomer. De omgeving in Mijn 4Daagse komt te vervallen, maar na een voltooide inschrijving kun je inloggen via Mijn Dashboard waar je al je gegevens kunt inzien en je ticket kunt downloaden.

Registratienummer aanmaken of opvragen

Wil je alvast een registratienummer aanmaken? Dan kan dat hier.

Ben je je registratienummer kwijt, of wil je weten hoeveel succesvolle deelnames er van jou staan geregistreerd? Dan kun je deze hier opvragen.

Deel dit artikel

Aftellen tot de 106ᵈᵉ editie van de 4Daagse