Hoogste aantal inschrijvingen op eerste dag

Bijna 16.000 tickets verkocht
Leestijd circa 2 minuten

Op maandag 12 februari om 10.00 uur ging de verkoop van start voor de 4Daagse van 2024, met een vernieuwd inschrijfsysteem in samenwerking met ticketingpartner Atleta. De lancering verliep vlekkeloos en de resultaten en reacties zijn zeer positief. Op de eerste dag werden maar liefst 15.643 enthousiaste wandelaars succesvol ingeschreven.

Historisch hoogtepunt

Dit aantal inschrijvingen op de eerste dag betekent een historisch hoogtepunt voor het evenement. Eerder werd het hoogste aantal inschrijvingen behaald in 2019 met 13.495 deelnemers. Dat zijn er dus nu ruim 2000 meer. Henny Sackers is verheugd over dit resultaat: "Dit record onderstreept de blijvende populariteit van de 4Daagse en het succes van het nieuwe inschrijfproces, in samenwerking met Atleta."

Atleta was gisteren live aanwezig op het kantoor van Stichting DE 4DAAGSE om de eerste inschrijvingen te monitoren. Bert Cocu, CEO Atleta BV: "De afgelopen maanden hebben we ons, samen met het team van de 4Daagse, enorm ingespannen om de grote aantallen deelnemers een zo gebruiksvriendelijk mogelijk inschrijfproces aan te bieden. We zijn heel blij dat zowel jonge als oudere deelnemers hun weg wisten te vinden naar een startbewijs voor dit fantastische evenement."

Debutanten

Op dit moment kan iedereen die al eens eerder succesvol de 4Daagse op een reglementaire afstand heeft voltooid zich inschrijven. Ook kunnen jeugdigen geboren in de jaren 2006-2012 een ticket bemachtigen. Vanaf maandag 4 maart 10.00 uur kunnen ook overige geïnteresseerden zich registreren voor de wandelprestatietocht.

De organisatie heeft er vertrouwen in dat er tickets voor debutanten zullen overblijven. Henny Sackers: "In het verleden hebben we kunnen constateren dat er na de eerste periode nog een aanzienlijk aantal tickets beschikbaar is voor nieuwe deelnemers. Om onze wandelaars nog meer flexibiliteit te bieden, introduceren we dit jaar ook de mogelijkheid om je ticket over te dragen. Op deze manier willen we ervoor zorgen dat zoveel mogelijk mensen kunnen deelnemen aan de 4Daagse van 2024 en de unieke ervaring van het wandelevenement kunnen delen."

Het overdragen van een ticket wordt gerealiseerd zodra de 4Daagse is uitverkocht en is mogelijk tot en met 31 mei 17.00 uur.

Deel dit artikel

Aftellen tot de 106ᵈᵉ editie van de 4Daagse