Feiten en cijfers en aanvullende informatie 4Daagseweek

Leestijd circa 1 minuten

Ruim 40.000 wandelaars leveren heel wat feiten en cijfers op! Ook dit jaar lopen er veel bijzondere wandelaars mee. Wist je ook dat er verschillende activiteiten rondom de 4Daagseweek zijn, die interessant zijn om te bezoeken? In dit nieuwsbericht vind je alle handige documenten. 

Feiten en cijfers

Hoeveel nationaliteiten lopen er mee met de 4Daagse? Wat is de verhouding tussen militairen en burgers? En hoeveel wandelaars lopen als debutant? Alle antwoorden vind je in het Feiten en Cijfers document op onze website.

Bijzondere deelnemers

Ook dit jaar weer is een aantal deelnemers aangemerkt als 'extra bijzonder'. Omdat ze jong zijn, of oud, of al heel vaak de 4Daagse hebben gelopen. Omdat ze een bijzonder verhaal te vertellen hebben of omdat zij een extra prestatie leveren, bovenop de sportieve prestatie die de 4Daagse al is. Download de selectie bijzondere deelnemers hier. Alle bijzondere deelnemers hebben aangegeven prijs te stellen op contact met de media. Ben je een geaccrediteerde persvertegenwoordiger en wil je in contact komen met een van deze bijzondere deelnemers? Stuur dan een mail naar communicatie@4daagse.nl.

Activiteiten rondom de 104de 4Daagse

In dit overzicht vind je een aantal activiteiten tijdens de 4Daagseweek die ook interessant zijn om in beeld te brengen.

Persaccreditatie aanvragen

Heb je nog geen accreditatie aangevraagd, dan kan dit hier.

Deel dit artikel

Aftellen tot de 106ᵈᵉ editie van de 4Daagse