Feiten en cijfers 2023

Leestijd circa 1 minuten

De 47.000 inschrijvingen van wandelaars leveren heel wat feiten en cijfers op! Ook dit jaar doen er veel wandelaars mee met een opvallend verhaal. Wist je ook dat er verschillende activiteiten rondom de 4Daagseweek zijn, die interessant zijn om te bezoeken? In dit nieuwsbericht vind je alle handige documenten. 

Feiten en cijfers

Hoeveel nationaliteiten lopen er mee met de 4Daagse? Wat is de verhouding tussen militairen en burgers? En hoeveel wandelaars lopen als debutant? Alle antwoorden vind je in het Feiten en Cijfers document op onze website.

In de spotlight

Ook dit jaar weer is een aantal deelnemers aangemerkt als 'opvallend'. Omdat ze jong zijn, of oud, of al heel vaak de 4Daagse hebben gelopen. Omdat ze een bijzonder verhaal te vertellen hebben of omdat zij een extra prestatie leveren, bovenop de sportieve prestatie die de 4Daagse al is. Download het document ‘In the spotlight 2023’ (voorheen ‘Bijzondere deelnemers’) hier. Al deze deelnemers hebben aangegeven prijs te stellen op contact met de media. Ben je een geaccrediteerde persvertegenwoordiger en wil je in contact komen met een van deze bijzondere deelnemers? Stuur dan een mail naar communicatie@4daagse.nl.

Activiteiten rondom de 105de 4Daagse

In dit overzicht vind je een aantal activiteiten tijdens de 4Daagseweek die ook interessant zijn om in beeld te brengen.

Persaccreditatie aanvragen

Heb je nog geen accreditatie aangevraagd, dan kan dit hier.

Deel dit artikel

Aftellen tot de 106ᵈᵉ editie van de 4Daagse