NODA Funky Soulband

De band is opgericht en gevormd rondom broer & zus, Danny Resner & Norma Townsend-Resner. hun passie voor muziek is van jongs af aan door hun muzikale familie ontstaan, iedere zondag samen muziek maken was vroeger heel normaal. Hun vader heeft hen sterk gestimuleerd in de muziek. Hij was hun inspiratie om muziek te blijven maken, SAMEN! Hij stond altijd klaar om hen naar repetities en optredens te brengen. Hij was een man van weinig woorden en hun grootste fan. Hij genoot altijd van muziek en nu heeft hij het stokje doorgegeven naar de volgende generatie. Zijn voorkeur was om op de achtergrond te genieten en dit hebben we weten vast te leggen in ons NODA logo met zijn favoriete kleuren. Zijn kleinzoon, Wesley Townsend, heeft dit logo ontworpen uit respect en met veel liefde voor zijn opa.

De drijfveer van NODA is de beste soulmuziek en funk te spelen en werken met sessiemuzikanten die hun sporen ruim verdiend hebben en waar een jarenlange mooie vriendschap uit is ontstaan. hierdoor is NODA heel allround en past deze flexibele formatie zich continu aan, aan de wensen van de organisatie, de gasten op het feest of evenement. Is Spaanse of Italiaanse muziek meer in trek op een gelegenheid of hedendaagse hits uit de Top 40, dan is dit ook geen probleem voor NODA.

Bekende nummers van The Jacksons, Earth Wind and Fire, The Trammps, Betty Wright, Sister Sledge, Joss Stone, Bruno Mars. Dit is een kleine greep uit het repertoire van deze ervaren vrolijke band.

Zet een enthousiast publiek in een leuke locatie. Huur de band NODA en dan heb je gegarandeerd, een knallend feest, waar veel gedanst wordt! Een spetterende avond of middag en succes tijdens uw feest of evenement is verzekerd! Bruiloften, bedrijfsfeesten of verjaardagen, het maakt NODA niet uit, feestgarantie tijdens elke gelegenheid! Muziek verbindt mensen, geniet van elkaar en dit korte leven, je hebt er maar een, alle reden om muziek te blijven maken met en voor bijzondere mensen.

Bezoek het kanaal op YouTube en volg de Facebookpagina.

Dag: donderdag 20 juli
Tijd
: 12.00 – 13.15 uur
Podium
: Wedren

Aftellen tot de 106ᵈᵉ editie van de 4Daagse