icon search

Taal / language:

icon search

Taal / language:

Geen Vierdaagse in 2021

Met pijn in het hart hebben wij moeten besluiten dat de Vierdaagse dit jaar niet doorgaat. De coronapandemie en de bijkomende maatregelen maken het voor ons onmogelijk om de Vierdaagse in 2021 te organiseren zoals je dat van ons mag verwachten.

 

LEES MEER

Pech onderweg

De medische zorg wordt georganiseerd door Stichting DE 4DAAGSE in samenwerking met diverse partners (Rode Kruis, Nederlands Genootschap voor Sportmassage en Defensie). Per dag worden er voor deelnemers van alle afstanden twee of drie verzorgingsposten ingericht. Daarnaast is er voor de 50km-lopers dagelijks nog een extra post beschikbaar. De verzorgingsposten zijn ondergebracht in bestaande accommodaties (bijvoorbeeld een sporthal) of in speciaal ingerichte tenten. De medische verzorging op de posten is beschikbaar voor alle deelnemers. Naast de verzorgingsposten langs het parcours, zijn er ook diverse EHBO-posten op het start- en finishterrein.

Als er meer bekend is over de medische verzorging tijdens de 104de Vierdaagse, dan vind je daarover alle informatie op deze pagina.

webshop 300x250

twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

Disclaimer | Cookies | 2021 © Vierdaagse