icon search

Taal / language:

icon search

Taal / language:

De Vierdaagse in 2021

De 104de Vierdaagse vindt plaats van 20 t/m 23 juli 2021. De reglementen en de inschrijfprocedure zijn nog niet bekend. Dat heeft te maken met de coronacrisis en de maatregelen om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Wij doen er alles aan om ons prachtige wandelevenement te organiseren, mogelijk wel met aanpassingen. Zodra er meer informatie is, laten we het je weten!

Hoe kom jij naar Nijmegen?

Tijdens de Vierdaagse bezoeken duizenden mensen de stad Nijmegen. Niet alleen om te wandelen, maar ook om vrienden of familie aan te moedigen, te feesten en te genieten van de fantastische sfeer als tienduizenden wandelaars vanuit heel de wereld vier dagen door de regio Nijmegen lopen.

Deze grote toeloop van mensen doet een groot beroep op de gastvrijheid van de stad, het wegennet en het openbaar vervoer. Wandelaars en toeschouwers worden geadviseerd om gebruik te maken van het openbaar vervoer of de fiets. Wil je parkeren, maak dan gebruik van de P+R voorzieningen aan de rand van de stad.

Meer info

De coronamaatregelen hebben mogelijk ook gevolgen voor de bereikbaarheid van de stad en het start-finishterrein. Als hierover meer bekend is, dan vind je alle informatie op deze pagina.

webshop 300x250

twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

Disclaimer | Cookies | 2021 © Vierdaagse